Η εταιρεία μας αναζητά σε μόνιμη βάση άτομα επικοινωνιακά, με έφεση να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και στοιχειώδεις γνώσεις Η/Υ και διαδικτύου, για προώθηση πλατφόρμας ηλεκτρονικού & φυσικού εμπορίου. Ομαδική εργασία, ελεύθερο ωράριο, μεγάλες προοπτικές. Απαραίτητη εκπαίδευση.

Απευθυνόμαστε ομοίως σε δραστήριους επαγγελματίες της διαφήμισης & των δημοσίων σχέσεων, άτομα που έχουν κάποιο site ή blog & θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν email με τίτλο "Ανάπτυξη custwin club" & το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα ακολουθήσει προσωπική επαφή με συνέντευξη στο γραφείο μας ή τηλεπικοινωνία, ιδίως με τους διαμένοντες εκτός Αθήνας.

 

 
Εάν αξιολογηθείς θετικά, θα συνεργαστείς μαζί μας με τους εξής όρους & προϋποθέσεις:

 

- Να είσαι ή να γίνεις ενεργό μέλος της συνεργαζόμενης κοινότητας Custwin { Γίνε μέλος Custwin }.

- Να επενδύσεις χωρίς κόστος για σένα τουλάχιστον 150 € στο βασικό μας εργαλείο πωλήσεων, που είναι οι διατακτικές supermarket! { Κουπόνια για μέλη Custwin }

 

Η εργασία αφορά την ανάπτυξη με είσοδο:

α) νέων μελών

β) νέων επιχειρήσεων  

 

Tip

* Εάν είσαι γυναίκα & πληροίς κάποιες προϋποθέσεις, δες & εδώ:  Didwstore promotion 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top