Ιούνιος 2023

Αναζητούμε freelancers για 100 % remote συνεργασία, απανταχού της Γης!

Η εταιρεία μας, με πολύχρονη εμπειρία στις διαδικτυακές υπηρεσίες, παρέχει ένα τυποποιημένο πακέτο πλήρους ψηφικής προβολής & εργαλείων, βασισμένο κυρίως στο δημοφιλέστατο cms WORDPRESS & τα πρόσθετα (plugins) που μπορούν να το απογειώσουν! Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα αυτού που παρέχουμε, σε συνδυασμό με την τιμή του, που δίνουμε 2 μήνες δωρεάν δοκιμή!!

Δείτε αναλυτικά τί προσφέρουμε ΕΔΩ:

 

web diathesis

 

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για άτομα με ψηφιακές δεξιότητες & διαθέσιμο χρόνο, που θέλουν να προσφέρουν remote υπηρεσίες διαχείρισης περιεχομένου.

Εάν λοιπόν σου αρέσει το Wordpress & θέλεις ένα επιπλέον εισόδημα με ελεύθερη συνεργασία, τότε ...

 

... στείλε το βιογραφικό σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με θέμα: " Wordpress administrators " !

 Εφόσον κριθείς κατάλληλο στέλεχος, τότε η συνεργασία μας έχει ως εξής:

  1. Θα σου δώσουμε δωρεάν για πάντα ένα wordpress site με subdomain μας, ώστε να εξοικειωθείς με την υπηρεσία μας αλλά & να προσελκύεις δικούς σου πελάτες.
  2. Κατά περίπτωση, θα σε φέρνουμε σε επαφή με δικούς μας πελάτες που θέλουν developer ή administrator. Η μεταξύ σας οικονομική συμφωνία & συναλλαγή δεν αφορά τη ΔΙΑΘΕΣΗ, είναι εντελώς ελεύθερη! Εάν τιμολογήσουμε εμείς, θα λάβουμε μόνο το φπα 24 %
  3. Για κάθε δικό σας πελάτη που θα αγοράσει την υπηρεσία μας, θα έχετε μόνιμη προμήθεια 10 %. Η προμήθεια ισχύει & για τις ανανεώσεις από τους πελάτες σας για πάντα!

 

 * η ως άνω προμήθεια παρέχεται επιπλέον των προνομίων Custwin. Αφορά προμήθεια επί των καθαρών ποσών, αφαιρουμένου φπα & τυχόν πρόσθετων εκπτώσεων της ανανέωσης υπηρεσιών. Επισης, δεν αφορά το κόστος των domains, που είναι σταθερό 20 € για 2 έτη στις συνήθεις καταλήξεις (.gr, .eu, .com)

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top