ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

 

άρθρο 39α

 

Για αγορά laptop , tablet , κινητού ή παιχνιδομηχανής (πχ playstation) από επιχείρηση με τιμολόγιο ισχύει η απαλλαγή (αντιστροφή χρέωσης) φπα, βάση άρθρου 39Α, με σκοπό της φορολογικής διοίκησης να ελέγξουν τη μη απόδοση φπα σε τεχνολογικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. 
Βλέπε τους σχετικούς συνδέσμους:

πηγή 1

πηγή 2

πηγή 3


Η διαδικασία:

Διαβάστε περισσότερα: άρθρο 39α - αγορές χωρίς φπα
 
 
 
 
Η εταιρεία μας μετέχει στα πλαίσια της ΕΚΕ της & των δημοσίων σχέσεών της σε αθλητικά δρώμενα. Από το 2015 είμαστε συνδιοργανωτές & Χορηγοί προβολής, επικοινωνίας & διαφημιστικού υλικού σε ποδοσφαιρική διοργάνωση: League West Attica by Diathesis
 
Έτσι, μοιραία έχουμε ασχοληθεί ποικιλοτρόπως με τον αθλητισμό, βλέπουμε τα όποια ζητήματα αντιμετωπίζουν οι αθλητές &, κατόπιν αιτημάτων που δεχθήκαμε, παραθέτουμε το παρόν άρθρο.
 
 
 
 
Διαβάστε περισσότερα: Ποδόσφαιρο: χρήσιμα θέματα ερασιτεχνών & επαγγελματιών

 

 

Η δημοσίευση Ισολογισμού των εταιριών που έχουν υποχρέωση δε χρειάζεται πλέον να γίνεται στον Τύπο, αλλά -σε απλή μορφή .pdf- μπορεί να δημοσιευθεί & στην εταιρική ιστοσελίδα τους, αρκεί αυτή να καταχωρηθεί στο ΓΕ.ΜΗ.

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας Diathesis Hosting ώστε να δημοσιεύετε τους Ισολογισμούς της εταιρείας σας.

Ας δούμε τί ισχύει για τη Νομοθεσία περί δημοσίευσης Ισολογισμών εταιρειών στο διαδίκτυο:

 

Διαβάστε περισσότερα: Δημοσίευση ισολογισμών ΑΕ & ΕΠΕ
 
Μια νέα εποχή έρχεται στο χώρο της χρηματοοικονομικής πίστης στην Ελλάδα με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Καλώς ή κακώς, με απλό & γρήγορο τρόπο, χωρίς αψιμαχίες εντός Ειρηνοδικείων, ακίνητα (κυρίως) & κινητά περιουσιακά στοιχεία θα αλλάζουν ιδιοκτήτη με λίγα κλικ! Έως τώρα, με διάφορες διατάξεις ή σιωπηρές συμφωνίες κυρίων, δεν είχαμε μεγάλο αριθμό πλειστηριασμών με το φυσικό τρόπο κάθε Τετάρτη, ένεκα του ευρύτερου κοινωνικού αναβρασμού περί του θέματος. Βεβαίως, το γεγονός ότι στις 29-11-2017 έχει οριστεί η πρεμιέρα των e-πλειστηριασμών, δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν οι απαιτούμενες προθεσμίες, διαδικασίες & ένδικα μέσα για την αποφυγή αυτού.
 
 
 
 
Το θέμα απασχολεί τον Τύπο & τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου από την άνοιξη του 2017. Υπήρχε πληθώρα σχετικών δημοσιευμάτων:
Διαβάστε περισσότερα: Στη ζωή μας οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
Η εταιρεία μας προσυπογράφει το παρακάτω απόσπασμα από κείμενο ενός πολύ δυναμικού επιχειρηματία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, το οποίο αναφέρεται στα χαρίσματα που οφείλει να έχει ο καθένας που είναι ή θέλει να εισέλθει στην αγορά εργασίας εν έτει 2017. 
 
Συμπληρώνουμε κι εμείς προτείνοντάς σου τα εξής:
  • να αποκτάς χρήσιμες δεξιότητες διά βίου, τέτοιες που να σας ξεχωρίζουν από το σωρό
  • να σκέφτεσαι καταρχήν σαν επιχειρηματίας, ανεξαρτήτως τί δουλειά κάνεις τώρα
  • να είσαι έτοιμος για αλλαγές εργασίας ή τρόπου αυτής, καθώς "τα πάντα ρει"
  • να μάθεις να πουλάς! Πώς; Ξεκίνα από τον εαυτό σου, μάθε να τον παρουσιάζεις - προβάλεις σωστά!
 
 
 
 
Παρατίθεται απόσπασμα από άρθρο του κου Μιχάλη Μίγγου
*  Ο Μιχάλης Μίγγος μεταξύ άλλων, διατηρεί προσωπικό blog για την επιχειρηματικότητα Online και την καινοτομία.
Θα το βρείτε εδώ: http://www.mikemingos.gr
 
Διαβάστε περισσότερα: Σύγχρονες τάσεις στην αγορά εργασίας
 
 
* το άρθρο γράφτηκε πρώτη φορά το Μάιο του 2017
 
last update : Ιανουάριος 2019
 
Η ΔΙΑΘΕΣΗ, ενασχολούμενη από το 2007 με σύγχρονα εργαλεία marketing & συναλλαγών, σας προτείνει να αποκτήσετε οπωσδήποτε το πρώτο κρυπτονόμισμα, το περίφημο BITCOIN ( δείτε την τρέχουσα ισοτιμία του σε € ), μπαίνοντας έτσι σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο διεθνώς με τεράστιες προοπτικές κερδών στο άμεσο μέλλον!
 
 
Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.
Διαβάστε περισσότερα: Bitcoin - η επανάσταση του 21ου αιώνα
 
Η εταιρεία μας ΔΙΑΘΕΣΗ-διαφημιστική ασχολείται από το 2007 με web υπηρεσίες & κυρίως με το internet marketing, έχοντας αξιοποιήσει πολλά σύγχρονα εργαλεία για την προβολή & την προώθηση προϊόντων & υπηρεσιών στο διαδίκτυο, όπως: 
  • Google Adwords
  • Mail marketing (newsletters)
  • Sms marketing (bulk sms)
  • Social media marketing
  • Image & Flash Banners creating
 
 
Διαβάστε περισσότερα: Η εξέλιξη της διαφήμισης - Κοινότητες αγορών

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ online

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ & ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ

  

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιχνίδι! Είναι ίσως το μόνο ελληνικής επινόησης. Το Φεβρουάριο 2009 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο (www.didw.gr) χάρη σε ένα πρωτοπόρο λογισμικό που τα εκτελεί όλα.

δι..δω!

 

σσ: Από το 2011 το καινοτόμο τηλεπαιχνίδι στο didw.gr είναι εκτός λειτουργίας. Η ομάδα που το επιμελήθηκε έχει ... σκορπίσει, ωστόσο η εταιρεία μας, παρά τις όποιες αντιξοότητες έχουν προκύψει, προσπαθεί να το επαναφέρει ανανεωμένο & με στρατηγικούς εταίρους.

Πότε; Κανείς δε γνωρίζει.. Ωστόσο, ας μάθουμε από τώρα κάποια πράγματα για αυτό..

Διαβάστε περισσότερα: Το online καινοτόμο τηλεπαιχνίδι "διεκδικώ δώρα"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top