ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ online

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ & ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ

  

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιχνίδι! Είναι ίσως το μόνο ελληνικής επινόησης. Το Φεβρουάριο 2009 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο (www.didw.gr) χάρη σε ένα πρωτοπόρο λογισμικό που τα εκτελεί όλα.

δι..δω!

 

σσ: Από το 2011 το καινοτόμο τηλεπαιχνίδι στο didw.gr είναι εκτός λειτουργίας. Η ομάδα που το επιμελήθηκε έχει ... σκορπίσει, ωστόσο η εταιρεία μας, παρά τις όποιες αντιξοότητες έχουν προκύψει, προσπαθεί να το επαναφέρει ανανεωμένο & με στρατηγικούς εταίρους.

Πότε; Κανείς δε γνωρίζει.. Ωστόσο, ας μάθουμε από τώρα κάποια πράγματα για αυτό..

 Αλιεύσαμε τα πιο σημαντικά στοιχεία από τα κείμενα του didw.gr την περίοδο 2008-2010:

Προς χρήστες

Ένα εκπληκτικό ζωντανό παιχνίδι ΤΑΚΤΙΚΗΣ και ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ! Το δι..δω!είναι το πρώτο ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ που παίζεται στο internet σε πραγματικό χρόνο και χαρίζει δώρα στους χρήστες χωρίς καμία ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ! Πρόκειται για ηλεκτρονική Έκθεση ειδών, τα οποία οι χρήστες όχι μόνο βλέπουν αλλά μπορούν να τα κερδίσουν! Με κλήρωση προκύπτουν 10 παίκτες σε κάθε παιχνίδι & αυτοί διεκδικούν τα 5 έως 10 δώρα. Πώς προκύπτουν οι νικητές των δώρων; Μάθε τους κανόνες!

Προς δωροθέτες

Αν θέλετε να διαφημίσετε αποτελεσματικά τα είδη σας και να αποκτήσετε τα οφέλη της στοχευμένης διαφήμισης, αφού σας αποστέλλονται τα e-mails των χρηστών που επιθυμούν τα δώρα σας, γίνετε ΔΩΡΟΘΕΤΗΣ του πρωτότυπου ζωντανού interactive παιχνιδιού τακτικής και επιθυμίας! 

Προς υποστηρικτές-χορηγό

Διαφημιστείτε στην αρχική σελίδα του http://www.didw.gr/ ως ο αποκλειστικός Χορηγός ή ως ένας εκ των 6 Υποστηρικτών.

Το "δι..δω" χρησιμοποιεί διαδραστική εφαρμογή λογισμικού και συγχρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα e-services.

 

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΗΛΕ-ΠΑΙΚΤΗΣ

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ (κλικ στο κουμπί «συνδεθείτε»)
 • Βλέπεις πότε έχει παιχνίδι, ποια τα δώρα & πόσο αξίζουν στο «πότε παίζω;»
 • ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ: ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ 45λεπτο ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΕΩΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Όσοι δεν είναι χρήστες, δεν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μόνο βλέπουν σαν να είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα!
 • ΛΑΧΝΟΙ: ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΟΣΟ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙΣ & ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ!
 • ΚΛΗΡΩΣΗ:  10 παίκτες, κληρώνονται -από τους χρήστες που δηλώνουν συμμετοχή- & το βλέπουν 5 λεπτά πριν την έναρξη!
 • Τόσο η κλήρωση όσο & η λαχνοδότηση είναι ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ που εφαρμόζει αυτόματα & με απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ το λογισμικό μας!
 • 5 έως 10 είδη, προϊόντα ή υπηρεσίες, εκτίθενται σε εικονίδια & ονομάζονται δώρα. Τα δώρα είναι διαφορετικής αξίας & ποικίλα. Αν είσαι χρήστης, τα βλέπεις με κλικ στο «παίξε», από 12 ώρες πριν αρχίσει το παιχνίδι! Αν είσαι απλός επισκέπτης, τα βλέπεις 1 ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
 • 1 ευκρινές ηλεκτρονικό χρονόμετρο, πάνω αριστερά, δείχνει σε πόση ώρα ακριβώς αρχίζει το τηλεπαιχνίδι.
 • ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ μάρκες από τον αριθμό των δώρων, υπό μορφή εικονικών €, διαθέτει ο κάθε παίκτης.
 • Οι αριθμοί των παικτών είναι δίπλα σε κάθε δώρο, ώστε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να φαίνονται συνεχώς οι επιλογές των παικτών αλλά & ποιοι προηγούνται στο κυνήγι των δώρων. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΩΡΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΙΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΜΑΡΚΑΡΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΝΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ !

 

…& ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ!

 • Ο κάθε παίκτης διαθέτει τόσες μάρκες, όσες είναι τα δώρα x2. Επιλέγει σε ποια δώρα θα τις τοποθετήσει.
 • Κατά σειρά οι παίκτες τοποθετούν μία-μία τις μάρκες τους στα δώρα εντός του προκαθορισμένου χρόνου σκέψης (20 δευτερόλεπτα). Αν δεν παίξουν, η μάρκα τους χάνεται. Η μάρκα πάει στο δώρο με ένα απλό κλικ πάνω του!
 • Όταν παίξουν & οι 10 παίκτες, συμπληρώνεται 1 γύρος. Παίζονται συνολικά τόσοι γύροι, όσες είναι & οι μάρκες που διαθέτει κάθε παίκτης. Ο τελευταίος, πχ., γύρος σε παιχνίδι με 10 δώρα αναγράφεται στο site ως Γύρος 1/20.
 • Στους 3 τελευταίους γύρους που κρίνεται ποιός θα κερδίσει  τα δώρα, ο χρόνος σκέψης ανεβαίνει στα 40΄΄

 

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ;

 • Το κάθε δώρο εξετάζεται ξεχωριστά και το αποτέλεσμα εξαρτάται από τις μάρκες που τοποθέτησαν σε αυτό οι παίκτες.
 • Κάθε δώρο φέρει έναν αριθμό, τον «ελαπ€» (Ελάχιστα Απαιτούμενα Ευρώ), ο οποίος είναι ανάλογος της αξίας του. Το φθηνότερο δώρο έχει ελαπ€ = 1.  Ο ελαπ€ αυξάνει μεαριθμητική πρόοδο κατά 1 και φθάνει το ανώτερο =10 στο ακριβότερο δώρο.
 • Τι ρόλο παίζει ο ελαπ€ στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού; Για να κερδίσει κάποιος ένα δώρο απαιτείται: ένας έστω από τους παίκτες να έχει τοποθετήσει σε αυτό τόσες μάρκες όσες τουλάχιστον είναι τα ελαπ€ του.
 • Αν συντρέχει η προηγούμενη προϋπόθεση, το δώρο κερδίζεται από τον παίκτη που τοποθέτησε τις περισσότερες μάρκες σε αυτό, δηλαδή τον α΄ πλειοδότη, πότε όμως; -ΠΡΟΣΟΧΗ!- όταν το άθροισμα των μαρκών που τοποθέτησαν οι άλλοι 7 παίκτες στο συγκεκριμένο δώρο είναι μικρότερο!
 • Όταν το άθροισμα αυτό είναι μεγαλύτερο ή ίσο από τις μάρκες του α΄ πλειοδότη, τότε το δώρο κερδίζεται από τον β΄ πλειοδότη.
 • Σε κάθε περίπτωση ισοβαθμίας, κερδίζει ο αμέσως παρακάτω πλειοδότης, ακόμη κι αν τοποθέτησε μόνο 1 €!
 • Εάν υπάρχουν μόνον ισοβαθμίες, το δώρο μένει αδιάθετο, δηλαδή δεν το κερδίζει κανείς. 

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Οι παραπάνω κανόνες κάνουν το παιχνίδι να έχει ανατροπές και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος! Ο παίκτης δεν αρκεί μόνο να επιθυμεί τα δώρα, πρέπει να ακολουθήσει σωστή στρατηγική με τις μάρκες του, να παρατηρεί τις κινήσεις των συμπαικτών του και να μην είναι ούτε άπληστος ούτε διστακτικός.. Είναι σαφές ότι όλα εξαρτώνται από τους παίκτες & ο παράγων τύχη παίζει ελάχιστο ρόλο!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top