ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ - custwin

  

* η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε συνεργασία με την Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ


    

 

 

Ειδικές καταχωρήσεις προνομίων

Η ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, σε συνεργασία με τη ΔΙΑΘΕΣΗ διαφημιστική, παρέχει ειδικό bonus σε διάφορους συνεργάτες - μέλη Custwin για ποικίλους λόγους. Οι αμοιβές αυτές δεν έχουν κάποια σχέση με τους Leaders & την ελάχιστη αγορά που απαιτεί η Custwin ώστε να μείνουν ενεργοί στο Car Bonus
{ βλέπε ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ - 10ετής υποστήριξη Custwin Leaders για ccb }.

Καταγράφονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα με αύξοντα αριθμό id μέλους:

  

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ - ειδικές καταχωρήσεις προνομίων custwin

  

* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ


 

 

Ειδική υπηρεσία για Custwin Leaders - ενεργή από 1/1/2020

Η ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, σε συνεργασία με τη ΔΙΑΘΕΣΗ διαφημιστική, δύναται να υποστηρίξει κάθε μέλος Custwin  που έχει εκπαίδευση Leader & συμμετοχή στο πρόγραμμα Custwin Car Bonus. Η υπηρεσία αυτή βοηθάει τους ωφελούμενους να είναι τυπικοί στους όρους του προγράμματος CCB ως εξής για 10 χρόνια (120 μήνες) :

  

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ - 10ετής υποστήριξη Custwin Leaders για ccb
 
* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ

 

update: Μάιος 2023

Παρατίθεται ενδεικτικά διάφορες χρήσιμες ενημερώσεις & οδηγίες για το πρόγραμμα της Custwin, όπως έχουν αναρτηθεί είτε από newsletters & posts της Custwin είτε από διάφορους Custwin Leaders 

Εάν δε γνωρίζετε τί είναι η Custwin, δείτε αυτό το άρθρο μας:

Μάθε για την Κοινότητα Αγορών Custwin

 

 ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NEWSLETTERS & FACEBOOK POSTS

 


CUSTWIN CAR BONUS
 
 
"Θέλετε νέο αυτοκίνητο ή 10.000 ευρώ μετρητά;
Διαβάστε περισσότερα: Custwin knowhow
 
 
 
 
 
 
* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ
 
 
 
Τί είναι η CUSTWIN ?
 
 
 
"Μετατρέψτε τις αγορές σας σε κέρδος" είναι το σλόγκαν της Custwin & είναι ακριβές. Εμείς εδώ ωστόσο θα την προσεγγίσουμε από διαφημιστική σκοπιά:
 
Είναι εταιρεία νόμιμη, ελληνικών κυρίως συμφερόντων, με έδρα στις ΗΠΑ.
 
Custwin International LTD
16192 Coastal Highway
19958, Lewes, DE, USA
 
Διαθέτει πλατφόρμα προβολής ηλεκτρονικών & φυσικών καταστημάτων & - εφόσον γίνονται πωλήσεις - το κέρδος (προμήθεια) διαφήμισης ή σύστασης της Custwin επιστρέφεται στους ίδιους τους πελάτες-μέλη, οι οποίοι πληρώνονται με ένα διαφανές online μαθηματικό σύστημα, μέσα από επόμενες αγορές ΟΛΩΝ των μελών!
Κατά την εκτίμησή μας πρόκειται για ένα αξιόλογο business plan, στο οποίο μπορεί να δραστηριοποιηθεί εύκολα ο καθένας, καθώς συνδυάζει το e-commerce με το affiliate, το referral, το loyalty & το network marketing!
Υπάρχει δε ολόκληρη "ακαδημία" για την εκπαίδευση των μελών της, ενώ γίνονται συχνά παρουσιάσεις σε διάφορους χώρους από επαγγελματίες & μη εισηγητές, όπως & webinars.
 
Το βασικότερο όμως εργαλείο ανάπτυξης είναι το mentoring, από μέλος προς μέλος, το οποίο φυσικά ανταμείβεται με το σύστημα της αναδοχής & το πλάνο αμοιβών της Custwin!
 
Σε αυτό αλλά & σε άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας μπορείς μάθεις πολλά για την Custwin.
Για ό,τι άλλο χρειαστείς, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας καθώς, πέραν της εταιρικής συνεργασίας που έχουμε με την Custwin, βοηθάμε ποικιλοτρόπως τα μέλη της.
 
 
ΔΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ CUSTWIN (Ιανουάριος 2018)
  
Διαβάστε περισσότερα: Μάθε για την Κοινότητα Αγορών Custwin
 
 
 
 
 
 
* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ  σε συνεργασία με την εταιρεία μας

 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
προς κάθε ενδιαφερόμενο με επιχειρηματική παιδεία, θέληση για εργασία & πεποίθηση ότι "η ισχύς εν τη ενώσει!"
 
 
Φίλη - φίλε,
 
Όπως μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο ( Η εξέλιξη της διαφήμισης - Κοινότητες αγορών ), η φιλοσοφία & θέλησή μας είναι να ανταμείβουμε αυτούς που μας στηρίζουν, δηλαδή τους πελάτες & τους συνεργάτες μας. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διαφήμισης & των πωλήσεων, σου προτείνουμε με απόλυτη ειλικρίνεια & σιγουριά να μας ... εκμεταλλευτείς & να λάβεις μερίδιο από τους διαφημιστικούς τζίρους πολλών (& μεγάλων) επιχειρήσεων. Να γίνεις δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ΥΠΟ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ !
 
Πώς γίνεται αυτό; Ποια τα βήματα;
 
 
      1. ♦ Το πρώτο & βασικό βήμα είναι να κάνεις την πρώτη σου αγορά δικής μας διεκπεραίωσης με τα ανταποδοτικά οφέλη που έχουν τα μέλη της κοινότητας "υπο-διαφημιστών". Αν δεν είσαι ήδη πελάτης μας, καθώς η εταιρεία μας είναι συνεργαζόμενη επιχείρηση της Custwin, δες με ποιες δημοφιλείς αγορές μπορείς να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ:

α) με αγορά δωροεπιταγών από τη μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών Κωτσόβολος, (2 % πόντοι προνομίου), που είναι άριστη επιλογή για δώρο σε γάμους, εγκαίνια, εορτές, κοκ.
β) με αγορά δωροεπιταγών ΑΒ Βασιλόπουλος ή διατακτικών My Market (2 % πόντοι προνομίου) με παραλαβή από την έδρα μας ή από συνεργάτη μας.
Διαβάστε περισσότερα: Γίνε μέλος Custwin

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top