ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ OFFLINE

Η εταιρεία μας καλύπτει μεγάλο φάσμα της ζήτησης που υπάρχει για προβολή - προώθηση προϊόντων & υπηρεσιών. Έχουμε εμπειρία & γνώση από πολλές & ποικίλες διαφημιστικές ενέργειες, όπως:

  • Προώθηση προϊόντων σε καταστήματα και δημόσιους χώρους
  • Σχεδιασμός, παραγωγή & διανομή παντός είδους διαφημιστικού εντύπου & άλλου υλικού
  • Διαφημίσεις σε ΤΑΞΙ του νομού Αττικής

Γενικά, μπορούμε να δώσουμε συμβουλές & λύσεις για ό,τι μπορεί να θέλει κανείς για την εξωτερική (outdoor) διαφήμιση.

Επιπλέον, προωθούμε διατακτικές σίτισης εργαζομένων από μεγάλες αλυσίδες supermarket, για επιχειρήσεις που θέλουν μειώσουν το μη μισθολογικό κόστος του προσωπικού τους, ενώ ταυτόχρονα ωφελούνται & οι εργαζόμενοι από το μη εμφανές πρόσθετο αυτό εισόδημα.

 

 

 

Η Προώθηση Προϊόντων στηρίζεται στη διαδικασία Επικοινωνίας της επιχείρησης με το δυνητικό Πελατολόγιό της. Αποτελεί τον τελικό κρίκο στην αλυσίδα του Marketing, πριν τη δημιουργία της Ζήτησης.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ είναι διαφημιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της προώθησης προϊόντων από την 1η Νοεμβρίου 2007. 
Τμηματοποιείται ως εξής:
  1. Event management & promotion (Indoor and Outdoor)
  2. Σχεδιασμός, παραγωγή & διανομή παντός είδους διαφημιστικού υλικού
 Παρέχουμε στους πελάτες μας άριστο συσχετισμό ποιότητας υπηρεσιών και τιμολόγησης, ενώ έχουμε συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες. Τα στελέχη της ΔΙΑΘΕΣΗΣ άλλωστε είχαν εργαστεί πολλά χρόνια σε συναφείς εταιρείες, διαθέτουν δε πλούσια εμπειρία από προωθητικές ενέργειες διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών.
Διαβάστε περισσότερα: Προώθηση προϊόντων (promotions)
Έχουμε εμπειρία & γνώση από το σχεδιασμό, την παραγωγή & τη διανομή παντός είδους διαφημιστικού εντύπου & άλλου υλικού. Γνωρίζουμε πού μπορούμε να βρούμε τί & διαθέτουμε μεγάλη λίστα συνεργατών.
Στη Σελίδα των προσφορών μας, προτείνουμε κατά καιρούς διάφορα διαφημιστικά μέσα προβολής. Γενικά, μπορούμε να δώσουμε συμβουλές & λύσεις για ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς για την εξωτερική (outdoor) διαφήμιση.
Ενδεικτικές εργασίες που έχουμε αναλάβει :
Διαβάστε περισσότερα: Εκτυπώσεις & διανομές

 

 

 

Η εταιρεία μας παρέχει σε επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό με σχέση εξαρτημένης εργασίας διατακτικές σίτισης από γνωστές μεγάλες αλυσίδες Supermarket με πανελλαδική εμβέλεια.

 

Τί είναι οι διατακτικές σίτισης & σε τί χρησιμεύουν; 

 

Διαβάστε περισσότερα: παροχή διατακτικών σίτισης

Υποκατηγορίες

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top