Η διαφημιστική μας αναζητεί σε μόνιμη βάση ελεύθερη συνεργασία με προωθήτριες προϊόντων (promoters) για outdoor προωθητικές ενέργειες ή για απλή διανομή φυλλαδίων από σταθερό σημείο ή σε πολυσύχναστους χώρους κυρίως στο νομό Αττικής (βλέπε σχετικά εδώ: Προώθηση προϊόντων (promotions) 

 

Αν θέλεις να είσαι στη λίστα των "diathesis promo girls", τότε στείλε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο Promotion girls  &

- φωτογραφία προσώπου & ολόσωμη

- ύψος

- τηλέφωνα επικοινωνίας

- μέρες - ώρες διαθεσιμότητας ή προτίμησης

- περιοχή κατοικίας

- ό,τιδήποτε άλλο κρίνεις χρήσιμο (πχ. κατοχή ποδηλάτου, γνώση ξένης γλώσσας, αθλητική δεξιότητα, κα)

 

* τα στοιχεία σου διατηρούνται για 5 έτη & χρησιμοποιούνται μόνο για το σκοπό που περιγράφεται στην παρούσα σελίδα 

  

Αντικείμενο εργασίας: διανομή υλικού – ενημέρωση καταναλωτών.

Προϋποθέσεις: κοπέλες από 18 έως 50 ετών, εμφανίσιμες, συνεπείς, επικοινωνιακές, με θετική ενέργεια & χαμόγελο!

 

 

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ PROMOTERS ΔΙΑΘΕΣΗΣ

update: Ιανουάριος 2023

 

Οι αμοιβές είναι ανά ώρα, ελάχιστη απασχόληση 3 ώρες. Η βασική αμοιβή είναι  6 € / ώρα μικτές αποδοχές + 6 € οδοιπορικά. Συνεπώς, η ελάχιστη ημερήσια αμοιβή σου είναι 24 €.

 

Πότε αμείβεσαι;

  • Κάθε Τετάρτη βγαίνουν οι αμοιβές για τις εργασίες της προηγούμενης εβδομάδας.

Τί επιλογές έχεις στον τρόπο πληρωμής;

  • Εργόσημο (-25% κρατήσεις ΙΚΑ). Δες ΕΔΩ σχετικά με το εργόσημο, το οποίο δεν εξυπηρετεί τους κατόχους κάρτας ανεργίας που θέλουν να διατηρήσουν αυτή την ιδιότητα.
  • Διατακτικές για supermarket ή δωροεπιταγές Κωτσόβολος  ή άλλης μεγάλης συνεργαζόμενης επιχείρησης ( βλέπε Κουπόνια για μέλη Custwin )
  • Συνδυασμό των παραπάνω τρόπων

 

Βασικό:

Δεν κλείνουμε δουλειές για τις συνεργάτιδές μας με χαμηλότερη αμοιβή!

Βεβαίως ενδέχεται η αμοιβή να είναι υψηλότερη αναλόγως της κάθε περίπτωσης & άλλων παραμέτρων (πχ. νύχτες, Κυριακές, κα). Θα σε ενημερώνουμε για κάθε δουλειά που μας ζητείται, τί απαιτήσεις έχει ο πελάτης & τί αμοιβή δίνει επιπρόσθετα της βασικής. Από τις συνεργάτιδές μας απαιτούμε οπωσδήποτε συνέπεια & επαγγελματική συμπεριφορά.  Εάν δεν έχεις αυτά τα στοιχεία, απλώς απεντάσσεσαι από τη diathesis promo team.

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top