ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ !

Η εταιρία μας ΔΙΑΘΕΣΗ διαφημιστική, που εδρεύει στο Ίλιον, ασχολείται από το 2007 μεταξύ άλλων με τη διαφήμιση και την οργάνωση εκδηλώσεων, κυρίως αθλητικών.
Στα πλαίσια αυτών, ως παροχή στο κοινό που είναι εν δυνάμει πελάτες μας, διανέμουμε ΔΩΡΕΑΝ δείγματα προϊόντων συνεργαζόμενων εταιριών.

 
Δείτε ενδεικτικά μια από τις εκδηλώσεις που έχουμε αναλάβει ως διοργανωτές & απευθυνόμαστε σε πολύ κόσμο κάθε ηλικίας (γονείς & τουλάχιστον 600 παιδιά) :
West Attica Liga by Diathesis 
Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από το 2015:
 
 
Ακόμη, δείτε εδώ ενδεικτικά μια εταιρική εκδήλωση που έχουμε αναλάβει :
C.L.E.V.E.R. - CustWin Local Events

Εάν επιθυμείτε να διαφημιστείτε δωρεάν σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας, να μας αποστείλετε για διανομή δείγματα προϊόντων σας και έντυπο υλικό. Θα τα μοιράσουμε εμείς ως παροχή στο κοινό μας! Εσείς απλά επικοινωνήστε μαζί μας.
 
*Σημείωση: Η εταιρία μας αποστέλλει ψηφιακό υλικό από κάθε προωθητική ενέργεια.
 
 

Μετά τιμής,

Diathesis Events Team
 
@ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ 2112214416
φαξ 2103001704
   
 
 
 
 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top