Πώς ξεκινάμε μια λαχειοφόρο;

  • αρχικά βλέπουμε το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε. Σχεδόν πάντα ωστόσο θέλουμε ευρύτερο..
  • πόσα χρήματα θέλουμε να συγκεντρώσουμε;
  • πόσους αριθμολαχνούς θα εκδώσουμε;
  • πώς θα τους πουλήσουμε; μόνο με "πωλητές" μέλη του Δ.Σ. μας ή & με ηλεκτρονικό τρόπο;

 

 

Σε όλες τις εκδηλώσεις που καλούμαστε να διενεργήσουμε κληρώσεις δώρων, χρησιμοποιούμε τις κάτωθι πρακτικές: 

 

Λαχνοδοσία

- Στις κληρώσεις μας μετέχουν όλοι με αριθμολαχνούς, είτε τους αγοράζουν από το συνεργαζόμενο φορέα/σύλλογο είτε τους παρέχονται ως δώρο για κάποια άλλη αγορά ή ενέργεια
- Πάντα υπάρχουν κίνητρα για λήψη αριθμολαχνών από προπώληση & έγκαιρη εξόφληση μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής 
- Ακόμα κι αν οι λαχνοί παρέχονται ως παρελκόμενο δώρο (πχ με την αγορά πρόσκλησης για μια χοροεσπερίδα), όποιος επιθυμεί να αποκτήσει επιπλέον αριθμολαχνούς, μπορεί να πληρώσει ηλεκτρονικά σε εμάς (μέσω didw club) & να λάβει επιπλέον αριθμολαχνό
 
 
Μέθοδος κλήρωσης
 
Χρησιμοποιείται συνήθως είτε κάποιο λογισμικό online random που βγάζει τυχερούς αριθμούς είτε κάποιο χειροκίνητο μέσο, όπως ζάρια ή τράπουλα!
 

Αναλυτικά: τρόποι κλήρωσης

οι παρακάτω τρόποι αφορούν εύκολο τρόπο ανάδειξης τυχερών αριθμολαχνών σε επιτόπιες κληρώσεις. Είναι δοκιμασμένες πρακτικές ετών από ΔΙΑΘΕΣΗ διαφημιστική

α) random app.. ηλεκτρονική κλήρωση με χρήση εφαρμογής τυχαίας κλήρωσης σε κινητή συσκευή

β) ζάρια.. ρίχνουμε 2 ζάρια για να βρούμε το λήγον τυχερό ψηφίο. Αν προκύψει άθροισμα 2 έως 9, θα είναι τυχερό το αντίστοιχο ψηφίο. Εάν προκύψει άθροισμα 10, τότε τυχερό είναι το 0. Εάν προκύψει άθροισμα 11, τυχερό είναι το 1. Τέλος, αν προκύψει 12 (6άρες), τότε έχουμε επανάληψη ρίψης. Ομοίως πράττουμε για την ανάδειξη του δεύτερου τυχερού ψηφίου. Επανάληψη ρίψης θα έχουμε και όταν οι αριθμολαχνοί είναι λιγότεροι των δεκάδων που πιθανόν προκύψουν από τη ρίψη του ζαριού

γ) τράπουλα.. πολύ απλός τρόπος, επιλέγουμε πρώτα για το λήγον ψηφίο ένα χαρτί, αφού αφαιρεθούν οι “παπάδες”. Τοιουτοτρόπως και για το δεύτερο ψηφίο, αφού αφαιρεθούν τόσο οι “παπάδες”, όσο και οι υπερβάλλουσες δεκάδες.

 
 
 
 
Εάν υπάρχουν πολλά δώρα, συνήθως χρησιμοποιούμε την κατοχυρωμένη από την εταιρία μας πατέντα - επινόηση, που λέγεται
 
 Μέθοδος ίσης απόστασης τυχερών αριθμών
Τί είναι;
Αφού κληρωθεί 1 τυχερός αριθμός από τους μετέχοντες στην κλήρωση αριθμολαχνούς, οι υπόλοιποι θα προκύψουν από το πηλίκο του συνόλου των αριθμολαχνών διά του αριθμού των δώρων. Το πηλίκο αυτό προστίθεται στον τυχερό αριθμό μέχρι να εξαντληθούν τα δώρα. Έτσι, με την κλήρωση ενός & μόνο αριθμού, εξοικονομούμε χρόνο & δίνουμε τάχιστα τα δώρα με απόλυτη διαφάνεια & δικαιοσύνη.
 
 
Δικαιούχοι δώρων
 
Χρησιμοποιούμε συνήθως τη μέθοδο της επιλογής κατά προτεραιότητα, διότι θέλουμε, όσο είναι δυνατό, να είναι χρήσιμα & χρηστικά τα δώρα για τους νικητές.
Οπότε, κάθε νικητής αριθμολαχνός κατά σειρά κλήρωσης καλείται από τον υπεύθυνο του didw event να επιλέξει 1 από τα διαθέσιμα δώρα.
 
 
Παίγνιο "didw flex"

Αυτό απογειώνει μια λαχειοφόρο & τη συνδυάζει με τη διασκέδαση που μπορεί να δώσει ένα τηλεπαιχνίδι! Είναι η επιτόπια εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού μας "δι..δω!", με στοιχεία δημοπρασίας. Έχουμε εκτελέσει didw flex σε κάποιες εκδηλώσεις στο παρελθόν (πχ Clever-2 της ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ το 2020) & έχουμε λάβει εξαιρετικά θετικές αντιδράσεις! Περισσότερα ... (αναμένεται)
 
 
 
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top