Η εταιρεία μας από ιδρύσεως δεν άνοιξε μόνο για να κάνει ό,τι κάνουν οι άλλοι. Έχουμε ασχοληθεί βεβαίως με αρκετά αντικείμενα εργασίας, όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα μας. Η φιλοσοφία μας ωστόσο παραμένει η ίδια με το ξεκίνημά μας το μακρινό 2007 !

Ημερομηνία ίδρυσης: 1-11-2007


"Θεωρούμε ότι υπάρχει στην αγορά πληθώρα διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω συστημάτων προβολής, μέσω οπτικοακουστικών μηνυμάτων, όπως και μέσω της μαζικής διανομής δειγμάτων ευτελούς αξίας.

Πεποίθησή μας είναι ότι η έκθεση-πώληση των προϊόντων στο κοινό είναι σκόπιμο να συνοδεύεται από τη δυνατότητα αυτού
α) να λάβει ανταποδοτικά οφέλη από τα διαφημιστικά έσοδα ή ακόμη
β) να τα διεκδικήσει μέσω παιγνίων και κληρώσεων!

Με αυτό τον τρόπο, αφενός δημιουργείται ένα κοινό εν δυνάμει καταναλωτών με έκδηλο ενδιαφέρον για ένα αγαθό ή υπηρεσία (πελατολόγιο), αφετέρου οι αποδέκτες της διαφήμισης που μετατρέπονται σε πελάτες κερδίζουν, ενώ ίσως δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν ή απλά να έχουν κέρδη από το διαφημιστικό τζίρο!"

 

Δένουμε τη διαφήμιση, την πώληση, την αφοσίωση των πελατών με διάφορες τεχνικές όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα το συμφέρον όλων των μερών. Το δικό μας καινοτόμο προϊόν είναι το διαφημιστικό παιχνίδι ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΔΩΡΑ, που έκανε την online παρουσία του το 2009 ---> Το online καινοτόμο τηλεπαιχνίδι "διεκδικώ δώρα"

 

 

   


Η πιο πρόσφατη.. (2012-2015)

Και η πιο παλαιά.. (2008-2011)

 

* Τα αρχικά μας λογότυπα 

 

Το παλιό μας λογότυπο

 

 


Η διαφήμιση είναι η μεγαλύτερη τέχνη του εικοστού αιώνα.

Marshall McLuhan, 1911-1980, Καναδός επικοινωνιολόγος 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top