Οκτώβριος 2021

 

Η Αλιεία είναι ένας κλάδος αιχμής για την ελληνική οικονομία, που διαθέτει περισσότερη θάλασσα από όσο ξηρά. Δε θα μπορούσε φυσικά να είναι έξω από τις πολιτικές ενίσχυσης μέσω διαφόρων προγραμμάτων.

Οι επιδοτήσεις όμως από τα προγράμματα LEADER που σχετίζονται με αλιευτικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα δεν αφορούν μόνο τους καθαυτό αλιείς, αλλά μια πληθώρα δραστηριοτήτων που υποστηρίζουν την ύπαρξη & τη βιωσιμότητα της Αλιείας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για ποικίλη επιχειρηματικότητα σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές ανά την Ελλάδα!

Ας δούμε λίγες σχετικές παραπομπές:

& επίσης παραθέτουμε σχετικές αναφορές από συνεργάτες μας:

 

 

Μήπως ασχολείστε ή θέλετε να καταπιαστείτε με την αλιεία & όχι μόνο, αλλά ... ζαλιστήκατε από τόση πληροφόρηση;

 

Το πρώτο βήμα για να λάβετε προσωποποιημένη ενημέρωση για τυχόν ευκαιρίες επιδότησης στα προγράμματα "Αλιεία & Θάλασσα" είναι η επιχειρηματική σας χαρτογράφηση & η σύνταξη ενός Business Plan. 

Είστε έτοιμοι να αρχίσουμε;

Συμπληρώστε με προσοχή τη Φόρμα Εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

 

Σας καθοδηγούμε σωστά!

Μέσω της Φόρμας, η ομάδα μας αποκτά αρκετά σαφή εικόνα για τί θέλετε να κάνετε ως επένδυση & θα σας κατευθύνουμε ανάλογα.

 

 

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top