Η επιχειρηματικότητα είναι ο υγιής & βιώσιμος τρόπος προόδου της ελληνικής οικονομίας. Τα προγράμματα του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Αναφοράς συντελούν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει 

την υποβολή φακέλου & τη διοίκηση έργου

για την υπαγωγή μικρής ή μεσαίας επιχείρησης σε κάποιο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων ήσσονος σημασίας - de minimis (προϋπολογισμοί μέχρι 200.000 €) του ΕΣΠΑ.

Αν ενδιαφέρεστε να επιχειρήσετε & να λάβετε επιδότηση, τότε συμπληρώστε την
ακόλουθη Φόρμα :

(tip: προτείνουμε να πληρώσετε 124 € -περιλαμβάνει φπα 24 %- για άμεση συμβουλευτική συνεδρία)

 

 

 

 

 

Παρατηρήσεις

Στην περίπτωση που δεν εξοφλήσετε το κόστος του πρώτου ραντεβού, η ομάδα μας, εφόσον κάνει θετική προ-αξιολόγηση των υποβληθέντων, θα επικοινωνήσει μαζί σας για καθοδήγηση, όταν υπάρξει κάτι που ταιριάζει στις παραμέτρους σας. 

Το δε κόστος εξαρτάται, όπως γενικά το κόστος αμοιβής των Συμβούλων, από πολλά επιμέρους στοιχεία, όπως μέγεθος επένδυσης, μορφή εταιρείας, αριθμός εταίρων - εργαζομένων κα. Σημαντικό μέρος αυτής πάντως (ή ενίοτε ολόκληρη η αμοιβή) είναι επιλέξιμη δαπάνη της επιδότησης, εφόσον αυτή εγκριθεί.

Στα 124 € περιλαμβάνεται φπα 24 %. Αποδίδεται προνόμιο στα μέλη Custwin 5 % προ φπα.

  

 

 


 Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΩΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 

Η ενασχόλησή μας με τη Συμβουλευτική ΜΜΕ & την καθοδήγησή τους στο δαιδαλώδη χώρο των επιδοτήσεων από ευρωπαϊκά προγράμματα ξεκίνησαν το 2007, όταν η επιχείρησή μας έκανε Έναρξη εργασιών & έλαβε επιχορήγηση νέας επιχείρησης από τον ΟΑΕΔ. Το 2009 επίσης, το λογισμικό μας «δι..δω!» επιδοτήθηκε από το E-services ως καινοτόμα διαδραστική ηλεκτρονική υπηρεσία. Έκτοτε έχουμε αναλάβει τη διαδικασία υποβολής φακέλου υπέρ τρίτων για διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ de minimis, έχοντας γνώση, εμπειρία & ενεργό λογαριασμό στο https://www.ependyseis.gr/ . Ο σχετικός ΚΑΔ της εταιρείας μας είναι ο 70223000: ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

Η επίσημη ενημέρωση για το ΕΣΠΑ βρίσκεται βεβαίως στο site:
 https://www.espa.gr/el/Pages/Default.aspx 

& πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τις ενισχύσεις των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ο σύνδεσμος είναι εδώ: https://www.espa.gr/el/Pages/procsimsea.aspx 

Ο κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να δει το Πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει & να υποβάλει Αίτηση. Ωστόσο, ο όγκος των παραμέτρων & των τυποποιήσεων που έχει κάθε Πρόγραμμα ενίσχυσης τόσο κατά την υποβολή όσο ΚΥΡΙΩΣ κατά τη φάση υλοποίησης του έργου, καθιστούν απαγορευτική την επιφανειακή ανάγνωση & την επιπόλαιη προσπάθεια για ένταξη από τον κάθε υποψήφιο επενδυτή.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ, μαζί με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, οικονομολόγων-δικηγόρων-συμβούλων εξαγωγών-marketers, απλοποιεί όσο γίνεται τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο δυνητικά δικαιούχος των ενισχύσεων & έχει τη δυνατότητα, με λογικό κόστος, να αναλάβει την υποβολή στο ΕΣΠΑ, αφού γίνει μια σχετική προ-αξιολόγηση. 

* Υπάρχει ακόμη δυνατότητα μέσω των συνεργατών μας να αναλάβουμε την υπαγωγή σας σε μεγαλύτερα επενδυτικά σχέδια μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου.

  

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top