Η εταιρεία μας παρέχει σε επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό με σχέση εξαρτημένης εργασίας διατακτικές σίτισης από γνωστές μεγάλες αλυσίδες Supermarket με πανελλαδική κάλυψη.

 

Τί είναι οι διατακτικές σίτισης & σε τί χρησιμεύουν; 

 

Οι διατακτικές σίτισης μπορούν να διατεθούν από επιχειρήσεις για επιπλέον του βασικού μισθού παροχή προς τους εργαζομένους τους. Λογιστικά, εκπίπτουν ως παραγωγική δαπάνη μέχρι 6 € / ημέρα ανά εργαζόμενο (Ν. 2336/95, Ν. 3296/04, Ν.3842/10 και Ν.4172/13 άρθρο 14) & για έως 22 εργάσιμες ημέρες ανά μήνα. Σύνολο δηλαδή έως 132 € / μήνα για εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης. Έτσι, η επιχείρηση κερδίζει από τη μη εισφορά στο ΙΚΑ & από το ΦΜΥ, ενώ & ο εργαζόμενος "γλυτώνει" τυχόν πρόσθετη φορολογία εισοδήματος.

 

 

 

Χρεώσεις παροχής υπηρεσίας διάθεσης κουπονιών  

  1. Μόλις 10 € (πλέον φπα 24 %) για κάθε αποστολή διατακτικών έως 3000 €. Ανώτερο όριο ετήσιας χρέωσης: 50 €
  2. 1 % επί του υπερβάλλοντος ποσού των διατακτικών άνω των 6000 € για κάθε ημερολογιακό έτος, που τιμολογούμε στο ίδιο ΑΦΜ.

 

 

Όροι υπηρεσίας - Παρατηρήσεις

Η επιχείρηση - πελάτης προπληρώνει το ποσό για τις διατακτικές σε τραπεζικό Λογαριασμό μας, με αιτιολογία το ΑΦΜ & τη λέξη "διατακτικές". Δείτε τους Τρόπους Πληρωμής της ΔΙΑΘΕΣΗΣ, διότι μπορεί να αλλάξει ένας Λογαριασμός. Μόνο εδώ είναι πάντα ενημερωμένοι οι ισχύοντες Λογαριασμοί μας. 
Αποστέλλουμε το αργότερο εντός 10 εργασίμων ημερών, αναλόγως του ύψους παραγγελίας & της εποχής.
Το κόστος αποστολής είναι 3 € για Αττική & 6 € για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ωστόσο, για μεγάλες παραγγελίες άνω των 1500 € είναι δωρεάν.

Για τις διατακτικές εκδίδουμε ένα Τιμολόγιο Πώλησης με την ονομαστική τους αξία χωρίς φπα.
Επίσης, εκδίδουμε κάθε 3μηνο ή κάθε έτος (αναλόγως ύψους παραγγελιών) ένα Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών για " Υπηρεσίες διάθεσης κουπονιών & διατακτικών σίτισης εργαζομένων "  προς την επιχείρηση - πελάτη.
* Για τα μέλη της Custwin δίδεται Προνόμιο 2 % για τις διατακτικές σίτισης & 20 % προ φπα για την παροχή υπηρεσίας.

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top