ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ

 

 


(update: Δεκέμβριος 2023)

 

 Μικρές αλλαγές στην κλιμάκωση των προνομίων Custwin για το έτος 2024. Σημαντικά τα αντικίνητρα σε όσους δεν κάνουν χρήση της κάρτας τους. Προθεσμία φόρτισης ανενεργών καρτών: 31/3/2024. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω.

 


* ενημερώνουμε ότι για το ημερολογιακό έτος 2024, τα προνόμια Custwin, που αφορούν τις φορτίσεις των καρτών ΑΒ by Parethesi team, διαμορφώνονται ως εξής:


 

 

 

Τί κερδίζει το μέλος Custwin - καρτούχος ΑΒ ?

Κερδίζει ΠΡΟΝΟΜΙΑ CUSTWIN κλιμακωτά για τις αγορές του συνολικά το ημερολογιακό έτος, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα (ισχύς από 1/1/2024):

 

άθροισμα ετήσιων αγορών προνόμια custwin
έως 550 € 4 %
από 550 έως 2200 € 6 %
άνω των 2200 € 8 %

* εξαιρείται η αρχική φόρτιση ενός νέου καρτούχου ΑΒ με το ποσό των 220 €, που δεν λαμβάνει καθόλου προνόμιο. Το ποσό αυτό ωστόσο προσμετράται στο ετήσιο άθροισμα αγορών της κάθε Κάρτας.

 

Λοιπές μεταβολές του 2024

 • Ανάκληση
  Σε περίπτωση που κάτοχος κάρτας δεν την έχει φορτίσει για διάστημα άνω του 1 έτους, η ΔΙΑΘΕΣΗ έχει δικαίωμα να την ανακαλέσει. Ομοίως, εάν δεν συμπληρώσει αγορές αξίας τουλάχιστον 550 € σε 1 ημερολογιακό έτος. Με την επιστροφή της κάρτας ΑΒ είτε εκούσια είτε κατόπιν ανάκλησης, ο καρτούχος θα λάβει δώρο 5 πόντους προνόμια Custwin.
 • Αρχικοποίηση (ΝΕΟ)
  Επιπλέον, χρήστης που δεν έχει κάνει καμία φόρτιση για 1 έτος ή δεν έχει συμπληρώσει συνολικές φορτίσεις 550 € το 2023 ξεκινά από την αρχή, δηλαδή δεν παίρνει καθόλου προνόμιο Custwin στην επόμενη φόρτισή του μέχρι το ποσό των 220 €.
 • Προθεσμία (μεταβατική διάταξη)
  Η παραπάνω συνθήκη της αρχικοποίησης δεν θα ισχύσει
  για όσους καρτούχους ΑΒ κάνουν 1 ή περισσότερες φορτίσεις της κάρτας τους μέχρι τις 31 Μαρτίου 2024, με τουλάχιστον 220 €. Οι καρτούχοι αυτοί βεβαίως θα ειδοποιηθούν στο email τους.
 • Δυνατότητα χρήσης κάρτας ΑΒ με συνδυσμό έπκτωσης & προνομίων Custwin. Απαιτείται καταβολή εγγύησης 220 €. Διαβάστε σχετικά εδώ: κάρτα αγορών ΑΒ - έκπτωση + προνόμια

 * Τα ως άνω περιγραφόμενα θα ενσωματωθούν στους επίσημους όρους χρήσης της κάρτας ΑΒ by Parethesi team

 


ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ & ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 2023

  

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε την ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ

Εφόσον βέβαια πρώτα υπάρχει διαθέσιμη για εσάς, κατόπιν επικοινωνίας μας, μπορείτε να την παραλάβετε:

 • Με παραλαβή από τα γραφεία μας κατόπιν ραντεβού 
 • Ταχυδρομικώς, αφού πρώτα καταβάλλετε 220 €. Υπάρχει & κόστος αποστολής (4 € Αττική & 8 € υπόλοιπη Ελλάδα)

  Σημείωση: Εάν ΔΕΝ είστε μέλος Custwin, εκδηλώστε ενδιαφέρον εδώ για να σας εντάξουμε.

Πόσο συχνά μπορείτε να φορτίζετε την ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ;

Μπορείτε να ζητάτε επαναφόρτιση της ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ  1 φορά κάθε εβδομάδα.

Η φόρτιση πραγματοποιείται κάθε Τρίτη ή την επόμενη εργάσιμη, εάν είναι αργία, για όσες πληρωμές έχουμε λάβει έως Παρασκευή 23:59'.

Υπάρχει ελάχιστο και μέγιστο ποσό φόρτισης;

Ναι. Το ελάχιστο ποσό ανά φόρτιση είναι 55 ευρώ και το μέγιστο 550 ευρώ.

Τι πρέπει να κάνετε αν χάσετε την ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ;

Σε περίπτωση απώλειας της Κάρτας ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία απενεργοποίησής της, αντικατάστασης και μεταφοράς υπολοίπου σε νέα ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ. Το κόστος επανέκδοσης κάρτας ανέρχεται στα 10 €.

Διευκρινίζεται ότι η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΔΙΑΘΕΣΗ διαφημιστική δε φέρουν καμία ευθύνη έναντι του χρήστη για τις συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί με τη χρήση της Κάρτας από το χρόνο απώλειας αυτής μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ακύρωσής της και σε καμία περίπτωση το ποσό που έχει εξαργυρωθεί δεν μπορεί να πιστωθεί εκ νέου σε νέα Κάρτα.

 

Δες όλους τους Όρους & τις οδηγίες χρήσης εδώ :

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ - κάρτα αγορών ΑΒ

 

 

Επιπλέον κέρδος!

Συμμετοχή σε ευρύτερες μηνιαίες κληρώσεις Καρτών Αγορών ΑΒ

Από την 1η Νοεμβρίου 2022 και στο τέλος κάθε μήνα, θα γίνεται κλήρωση στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν φορτίσει μέσα στο μήνα τις κάρτες τους με 300 € και άνω

Στον τυχερό Καρτούχο που θα κληρώνεται, το συνεργαζόμενο b2b club θα κάνει δώρο μία φόρτιση αξίας 300 € στην Κάρτα του Αγορών ΑΒ !

* εξυπακούεται ότι τυχόν κερδισμένα ποσά σε μια κάρτα ΑΒ δε λαμβάνουν προνόμιο Custwin ούτε προσμετρώνται στο άθροισμα των ετήσιων αγορών για την κλιμάκωση των προνομίων.

 


 

 

 

Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, με την αρωγή της ΔΙΑΘΕΣΗΣ διαφημιστικής 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top