* το άρθρο αυτό έχει επιμεληθεί η συνεργαζόμενη Ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ


 

Τα βασικά

H ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ είναι μια ελεύθερη ένωση προσώπων, άνευ νομικής μορφής, που έχει σκοπό την ανάπτυξη γνώσεων & δεξιοτήτων για τη δημιουργία εισοδήματος, χωρίς παραδοσιακές & τυποποιημένες σχέσεις εργασίας μεταξύ των μελών. Ο αρμός που μας συνδέει, πέραν των άλλων, είναι η ιδιότητα του μέλους-leader Custwin (τί είναι; Μάθε για την Κοινότητα Αγορών Custwin )

Τα μέσα προβολής & επικοινωνίας που διαθέτει η ομάδα σήμερα (Ιανουάριος 2020) είναι:

  • Η Facebook Σελίδα https://www.facebook.com/parethesi2015/
  • Οι online Παρουσιάσεις & Έγγραφα https://www.slideshare.net/parethesi/presentations
  • Ο Google Λογαριασμός στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Το κανάλι Youtube pare thesi team for growth
  • Η καρτέλα στην ιστοσελίδα της ΔΙΑΘΕΣΗΣ
  • Το eshop in eshop στο didwstore

Στο μέλλον, ενδέχεται να συσταθεί ως Νομικό Πρόσωπο με τη μορφή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, οπότε & θα αποκτήσει δικό της επαγγελματικό ιστότοπο. Ήδη υπάρχει ένας οδικός χάρτης που εκπόνησε για λογαριασμό μας φίλια εταιρεία Συμβούλων.


Το βασικό μας εργαλείο ανάπτυξης είναι το εισαγωγικό μας Σεμινάριο:

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ - σεμινάρια

 

 

Λίγα λόγια από το ιδρυτικό κείμενο του 2015

Τότε, βοηθήσαμε αρκετό κόσμο να αποκτήσει δωρεάν γνώσεις & δεξιότητες μέσα από κύκλο Σεμιναρίων

 

Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με ανήσυχο πνεύμα, επιχειρηματική αντίληψη & πολλαπλές συναφείς ενασχολήσεις. Συστήσαμε έναν ενημερωτικό αλλά & εκτελεστικό Φορέα, που σκοπό έχει να μελετά, να αξιοποιεί & να εφαρμόζει τις σύγχρονες τάσεις διεθνώς στην εργασία, τη δημόσια διοίκηση, το marketing, την κατανάλωση, το επιχειρείν, τις ευκαιρίες χρηματοδότησης startups & την καινοτομία.

 

 

Οι αρχές μας

  • Είμαστε άνθρωποι πρακτικοί, πιστεύουμε περισσότερο στην εφαρμοσμένη γνώση παρά στη θεωρητική. Η γνώση δεν τυποποιείται αλλά δοκιμάζεται.
  • Μας αρέσει να μοιραζόμαστε γνώσεις, εμπειρίες, κέρδη, αγαθά. Το καλύτερο σκάφος ή εξοχικό να έχει κάποιος είναι άχρηστο αν δε το χαίρεται με κατάλληλους ανθρώπους γύρω του, σωστά; Έτσι, οι δράσεις μας προσπαθούμε να γίνονται με συνεργατικά σχήματα κι όχι με τις αναχρονιστικές εξαρτημένες εργασιακές σχέσεις «αφεντικού – εργοδότη».
  • Χρησιμοποιούμε & εκμεταλλευόμαστε πολύ τη νέα τεχνολογία, ωστόσο αγαπάμε & δίνουμε έμφαση στην ανθρώπινη επαφή, που πλήττεται με την εξάπλωση του internet & των mobile apps, εξ ού η έφεσή μας στις δραστηριότητες εξωτερικού χώρου (outdoor activities).
  • Είμαστε επικοινωνιακοί & εξωστρεφείς, αναζητούμε συνεχώς την καλλιέργεια σχέσεων & συνεργασιών με τα ΜΜΕ.

 

  

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top