Ο διαφημιστής γίνεται πωλητής σου! Μετέτρεψε το διαφημιστικό σου κόστος σε αμοιβή του πωλητή. 

 

 

Ερωτήματα προς κάθε επιχειρηματία/έμπορο:

  1. Προτιμάς διαφημιστή που απλά σε προβάλλει ή διαφημιστή που πουλάει για σένα;
  2. Θέλεις να τον πληρώνεις με βάση το αποτέλεσμα, δηλαδή τις πωλήσεις;

Τότε, η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ είναι η για σένα !

Μέσα από διάφορα κανάλια προβολής & επικοινωνίας, είτε online είτε offline, έχουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να δείξουμε αλλά να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σου, λαμβάνοντας προσυμφωνημένη προμήθεια.
Πώς τα καταφέρνουμε; Μέσα από συστήματα ανταμοιβών & κινήτρων τόσο για αέναη κατανάλωση (loyaltys) & για διάδοση σε τρίτους (referrals).
Για εμάς, οι ίδιοι οι πελάτες είναι & διαφημιστές μας, καθώς η καλύτερη διαφήμιση είναι η σύσταση!

 

  • Εάν είστε μεγάλη αλυσίδα που εκδίδει τις δικές της δωροεπιταγές - διατακτικές, μπορούμε να τις προωθήσουμε για λογαριασμό σας στο κοινό μας. Αγοράζουμε με έκπτωση τα δικά σας αξιόγραφα! Στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με Θέμα: Αγορά αξιογράφων με έκπτωση
  • Επίσης, υπό προϋποθέσεις, σας προτείνουμε την ένταξη & προβολή της επιχείρησής σας στο δίκτυο της Custwin, μια συνεργαζόμενη διεθνή κοινότητα καταναλωτών, η οποία συνδυάζει τη διαφημιστική προβολή με το σύστημα αφοσίωσης πελατών. Το βασικό της ποιοτικό χαρακτηριστικό είναι ότι προσέχει πολύ το συσχετισμό αριθμού μελών & επιχειρήσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

 

Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο σας βήμα είναι να καταχωρηθείτε ΔΩΡΕΑΝ στο δικό μας επαγγελματικό οδηγό, όπου, πέραν της δωρεάν προβολής σας, κωδικοποιούμε & ανασύρουμε εύκολα τα στοιχεία σας για οποιαδήποτε επέκταση συνεργασίας προκύψει:

 

dim.didw.gr

 ** ως didw merchand, μπορείτε να διαφημιστείτε απλά προσφέροντας δώρα στους ενδιαφερόμενους, των οποίων θα λάβετε τα emails !

 

 


Η προώθηση πωλήσεων τόσο εντός όσο & εκτός διαδικτύου είναι δύσκολη & σύνθετη υπόθεση. Ειδικά στον ωκεανό του internet & των social media, εκεί όπου η ανάδειξη όλων των μονάδων από τη μάζα τις ξανακάνει μάζα, υπάρχουν πολλές τεχνικές για να ξεχωρίσεις. Με τις πιο δημοφιλείς & αποτελεσματικές από αυτές ασχολείται η εταιρεία μας από το 2007. Μπορούμε να βοηθήσουμε τις δικές σου πωλήσεις & όχι μόνο, εφαρμόζοντας τη γνώση & την εμπειρία μας. Πληρωνόμαστε με το αποτέλεσμα!

Ο διαφημιστής γίνεται ο πωλητής σου & τα μόνα σου έξοδα είναι η προμήθεια. Αυτός είναι ένας σύγχρονος, μετρήσιμος, χωρίς ρίσκο τρόπος διαφήμισης.

Η προσπάθειά μας είναι διττή:

- αφενός προσπαθούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες για τις συναργαζόμενες επιχειρήσεις. Δεν είνα ιωραίο για εμάς να πληρωνόμαστε από κάποιον που δεν έχει κέρδη!

- αφετέρου να μετακυλίσουμε μέρος του διαφημιστικού μας τζίρου στους αποδέκτες της διαφήμισης, μέσω παιγνίων, κληρώσεων & συστημάτων ανταπόδοσης.

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top