Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία με το ηλεκτρονικό περιβάλλον συναλλαγών & τη χρήση των σχετικών εργαλείων σε ελληνικά αλλά & ξένα  χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, παρέχει στους πελάτες της την Υπηρεσία υποδοχής πληρωμών για τρίτο μέρος & εκτέλεση ηλεκτρονικών πληρωμών - μεταφορών. Έτσι βοηθάμε τις ΜΜΕ, που αποτελούν την πραγματική οικονομία της Ελλάδος, αφενός με τεχνογνωσία & αφετέρου με προσπέλαση του σκοπέλου των πιθανών κατασχέσεων & δεσμεύσεων τραπεζικών λογαριασμών.

Αναλυτικά για τους Όρους της υπηρεσίας αυτής & τις χρεώσεις διαβάστε παρακάτω. 

 

 

Υποδοχή πληρωμών σε ελληνική τράπεζα

Διατηρούμε εταιρικό λογαριασμό σε Alphabank & Eurobank, αλλά & λογαριασμούς φίλιων προσώπων στις υπόλοιπες 2 συστημικές τράπεζες, στους οποίους μπορείτε να παραπέμπετε τρίτους για κατάθεση χρημάτων. 
Τρόποι πληρωμής ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Σε κάθε λήψη χρημάτων, η εταιρεία μας σας ενημερώνει, είτε διά τηλεφώνου είτε με email, το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα

 

Εκτέλεση ηλεκτρονικών συναλλαγών (πληρωμές, μεταφορές)

Για εκτέλεση πληρωμής ή μεταφοράς χρημάτων καθ' υπόδειξή σας, χρειαζόμαστε το αργότερο 2 εργάσιμες ημέρες.
Εάν θέλετε να λάβετε μετρητά από την έδρα μας, θα ελέγχεται κατόπιν συνεννόησης η δυνατότητα αυτή, αναλόγως των εν ισχύ περιορισμών κίνησης κεφαλαίων.
Εάν θέλετε να μεταφέρουμε χρήματα στο εξωτερικό, μέσω του διεθνούς ηλεκτρονικού πορτοφολιού Paypal ή του διεθνούς ανταλλακτηρίου Crypto.com, ομοίως θα ελέγχεται η δυνατότητα αυτή, αναλόγως των εν ισχύ περιορισμών κίνησης κεφαλαίων. 

 

 

Χρεώσεις υπηρεσίας (χωρίς φπα 24 %). 

  1. 3 € κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή προς τρίτους (μεταφορά ή πληρωμή) σε ελληνική τράπεζα
  2. 2 € επιπλέον για μεταφορά σε Paypal
  3. 2 % επί όλων των εισερχόμενων εμβασμάτων
  4. 5 % παρακράτηση για παροχή μετρητών, χωρίς παρακράτηση η παροχή διατακτικών supermarket ( βλέπε: παροχή διατακτικών σίτισης )

 

* Για τα μέλη της Custwin υπάρχει Προνόμιο 20 % προ φπα επί των προμηθειών μας

 

 

Όροι υπηρεσίας - Παρατηρήσεις

Η επιχείρηση - πελάτης συμφωνεί να δέχεται η ΔΙΑΘΕΣΗ - Συμβουλευτική πληρωμές από τρίτους υπέρ της.
Για το σκοπό αυτό η ΔΙΑΘΕΣΗ θα εκδίδει κάθε 3μηνο ένα ΤΠΥ για " Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στη χρήση συστημάτων e-commerce & internet payments "  προς την επιχείρηση - πελάτη.
Από τις πρώτες ληφθείσες πληρωμές, θα παρακρατηθεί ποσό 30 € ως προκαταβολή για τις υπηρεσίες μας. Τα τελικά κόστη χρήσης θα βγαίνουν κάθε μήνα με αναλυτική κατάσταση συναλλαγών από τη ΔΙΑΘΕΣΗ & θα εξοφλούνται μέχρι το τέλος του μήνα έκδοσης.
Για τυχόν αμφισβήτηση συναλλαγής, θα χρησιμοποιείται η online απεικόνιση μέσω teamviewer ή skype.
Εξυπακούεται ότι τυχόν επιβαρύνσεις των συναλλαγών από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα Ελλάδος ή εξωτερικού βαρύνουν τον πελάτη.
Εάν η ΔΙΑΘΕΣΗ δεν ενημερώσει ή δεν εκτελέσει τις συναλλαγές εντός του χρονικού περιθωρίου που περιγράφεται ως άνω, τότε θα έχει 20 % έκπτωση στη συνολική μηνιαία αμοιβή της. Εάν δηλαδή αυτό συμβεί 5 φορές, τότε η αμοιβή της ΔΙΑΘΕΣΗΣ μηδενίζεται. Εξαίρεση: όταν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, για τους οποίους θα πρέπει να ειδοποιηθεί εκ των προτέρων η επιχείρηση - πελάτης.
Η παροχή μετρητών & η μεταφορά χρημάτων μέσω Paypal ή Crypto.com, αφού ελεγχθεί η δυνατότητα, θα εκτελείται σε 3 έως 10 εργάσιμες μέρες. Ειδικά η μεταφορά χρημάτων μέσω Crypto.com, που γίνεται σε συνεργασία με την ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, αφορά μεταφορά στο κρυπτονόμισμα cronos , στην τρέχουσα ισοτιμία του με το €.
Προσοχή: να παραπέμπετε τους πελάτες σας κατευθείαν στους Τρόπους Πληρωμής της ΔΙΑΘΕΣΗΣ, διότι μπορεί στην πορεία να αλλάξει ένας Λογαριασμός. Σε αυτό τον ιστότοπο είναι πάντα ενημερωμένοι οι ισχύοντες Λογαριασμοί μας.
Όταν δίνουμε μετρητά, εκδίδουμε απλή Απόδειξη Πληρωμής, την οποία υπογράφει ο παραλαβών.

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top