ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΩΝ - ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

Ενημέρωση: Ιούνιος 2017

 

Η εταιρεία μας, έχοντας στελέχη και συνεργάτες με αρκετή εμπειρία σε χρηματοοικονομικά θέματα, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα & ελεύθερους επαγγελματίες για την σωστή ρύθμιση των οφειλών τους, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως:
  • σωστή ένταξη στο νόμο "Κατσέλη" (Ν. 3869/2010) σε συνεργασία με εξειδικευμένους δικηγόρους { βλέπε: Συμβουλευτική για υπαγωγή στο Ν. 3869/2010 }
  • η νομική -συμφέρουσα αν και όχι δοκιμασμένη στη χώρα μας- διαδικασία της ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ, όπου οι αντίδικοι κερδίζουν χρόνο, χρήμα & τρέξιμο αποφεύγοντας τα δικαστήρια
Διαβάστε περισσότερα: Διαχείριση χρεών ιδιωτών & ελευθέρων επαγγελματιών

 

 

Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία με το ηλεκτρονικό περιβάλλον συναλλαγών & τη χρήση των σχετικών εργαλείων σε ελληνικά αλλά & ξένα  χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, παρέχει στους πελάτες της την Υπηρεσία υποδοχής πληρωμών για τρίτο μέρος & εκτέλεση ηλεκτρονικών πληρωμών - μεταφορών. Έτσι βοηθάμε τις ΜΜΕ, που αποτελούν την πραγματική οικονομία της Ελλάδος, αφενός με τεχνογνωσία & αφετέρου με προσπέλαση του σκοπέλου των πιθανών κατασχέσεων & δεσμεύσεων τραπεζικών λογαριασμών.

Αναλυτικά για τους Όρους της υπηρεσίας αυτής & τις χρεώσεις διαβάστε παρακάτω. 

 

Διαβάστε περισσότερα: Πύλη ηλεκτρονικών συναλλαγών

Ενημέρωση: Ιούνιος 2017

 

 Τον υποχρεωτικό εξωδικαστικό συμβιβασμό που αρχικά προέβλεπε ο Ν. 3869/2010, αντικατέστησε από τις 1-1-2015 η ΔΕΚ (Διαδικασία Επίλυσης Καθυστερήσεων) του "Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών" (Ν. 4224/2013), με αρκετά πολύπλοκες διαδικασίες αλλά & με κυρίαρχες-δεσμευτικές για τράπεζες & οφειλέτες τις έννοιες

  1. "Συνεργάσιμος Δανειολήπτης" , δηλαδή αυτός που επικοινωνεί & παρέχει στοιχεία με ειλικρίνεια στους πιστωτές του
  2. "Εύλογες Δαπάνες Διαβίωσης" , βλέπε σχετικά ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα: Ρύθμιση χρεών με Κώδικα Δεοντολογίας

Ενημέρωση: Ιούνιος 2017

 
Η εταιρεία μας διενεργεί την αξιολόγηση της περίπτωσής σας & την προεργασία ώστε να υπαχθείτε σωστά στις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου, σε συνεργασία με εξειδικευμένους δικηγόρους.
Νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά Νόμος 3869/2010 (ΦΕΚ Α’ 130)
Ο Νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά δίνει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα, δηλαδή πρόσωπα που δεν είναι έμποροι και βρίσκονται σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών χωρίς δόλο, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και εφόσον πληρούνται οι ανάλογες προϋποθέσεις να απαλλαγούν από μέρος ή και από το σύνολο των χρεών τους. Μπορεί να υπαχθούν επίσης ελεύθεροι επαγγελματίες & πρώην έμποροι για μη επαγγελματικής φύσης δάνεια.
Ποιές οφειλές μπορούν να περιληφθούν στην Αίτηση ρύθμισης - διαγραφής;
Οφειλές προς όλες τις Τράπεζες & το ΤΠΔ, οφειλές προς επιχειρήσεις (τηλεφωνία, ενέργεια, κα), προς ιδιώτες (για αστικές διαφορές) & προς Δημόσιο (ασφαλιστικά ταμεία, Εφορία, δήμους), με εξαίρεση διοικητικά πρόστιμα & φπα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Συμβουλευτική για υπαγωγή στο Ν. 3869/2010

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

Scroll to top