Αγόρασε τώρα εδώ:     didwstore.gr      

 

Το didw-store είναι το ηλεκτρονικό μας εργαλείο πωλήσεων & δεν είναι από τα συνηθισμένα. Στόχος μας δεν είναι η δημιουργία ενός ακόμη e-shop ή deal site ή site αγγελιών, αλλά μια ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ηλεκτρονικών αγορών που περικλείει όλα αυτά, χωρίς να χάνει το μέτρο. Σύμφωνο με τη φιλοσοφία μας, το www.didwstore.gr "παίζει" με τις τιμές & με τις καταναλωτικές επιθυμίες του χρήστη, που καλείται καθημερινά να επιπλεύσει στον ωκεανό των διαδικτυακών προσφορών & πολυφορεμένων τεχνικών marketing.

Ο παιγνιώδης χαρακτήρας του didw-store γεννήθηκε από το απόθεμα προϊόντων του μοναδικού ακόμη και σήμερα online τηλεπαιχνιδιού "διεκδικώ δώρα" ή "δι..δω!" - didw, ενός καινοτόμου διαδραστικού προϊόντος της εταιρείας μας, παραγωγής 2008.

Οι βασικές αρχές λειτουργίας του didw-store είναι:

  • Τα προϊόντα που βλέπετε είναι άμεσα διαθέσιμα!
  • Πωλούνται τα πάντα, από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή & από ιδιώτες, προϊόντα & υπηρεσίες, καινούρια & μεταχειρισμένα είδη!
  • Σε όλες τις συναλλαγές μας υπάρχει πρόσθετη ανταπόδοση: οπωσδήποτε πόντοι ανταμοιβής ( dp=didw points) που εξαργυρώνονται σε αγορές συγκεκριμένων προϊόντων (τα οποία έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ακόμη & δωρεάν) & -συχνά- προνόμια μέσω της συνεργαζόμενης διεθνούς κοινότητας καταναλωτών Custwin. Τέλος, τα didw points μελλοντικά θα αντιστοιχούν σε αριθμολαχνούς Τζογαδώρος!
  • Οι κατηγορίες των προτάσεων αγοράς μας είναι συνυφασμένες & με τα ανταποδοτικά προνόμια μέσω της Custwin. Οι καλύτερες προτάσεις μας φαίνονται στο κεντρικό slider.
  • Έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις χρήματα μέσω του προγράμματος συνεργατών. Μελλοντικά, θα μπορείς να κερδίζεις didw points μέσω της πώλησης δικών σου προϊόντων ή πραγμάτων που δε χρειάζεσαι αλλά & της δυνατότητας να προτείνεις συνεργαζόμενη επιχείρηση, κερδίζοντας προμήθειες από το τζίρο που αυτή θα κάνει στους χρήστες του didwstore.

Η φιλοσοφία μας γενικά είναι ο κάθε καταναλωτής να λάβει με το παραπάνω την αξία των χρημάτων του, καθώς & να είναι ενεργός πελάτης-διαφημιστής, για το συμφέρον όλων των εμπλεκομένων στην εμπορική δραστηριότητα!

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top