Τί είναι η CUSTWIN ?
 
 
 
"Μετατρέψτε τις αγορές σας σε κέρδος" είναι το σλόγκαν της Custwin & είναι ακριβές. Εμείς εδώ ωστόσο θα την προσεγγίσουμε από διαφημιστική σκοπιά:
 
Είναι εταιρεία νόμιμη, ελληνικών κυρίως συμφερόντων, με έδρα στις ΗΠΑ.
Διαθέτει πλατφόρμα προβολής ηλεκτρονικών & φυσικών καταστημάτων & - εφόσον γίνονται πωλήσεις - το κέρδος (προμήθεια) διαφήμισης ή σύστασης της Custwin επιστρέφεται στους ίδιους τους πελάτες-μέλη, οι οποίοι πληρώνονται με ένα διαφανές online μαθηματικό σύστημα, μέσα από επόμενες αγορές ΟΛΩΝ των μελών!
Κατά την εκτίμησή μας πρόκειται για ένα αξιόλογο business plan, στο οποίο μπορεί να δραστηριοποιηθεί εύκολα ο καθένας, καθώς συνδυάζει το e-commerce με το affiliate, το loyalty & το network marketing!
Υπάρχει δε ολόκληρη "ακαδημία" για την εκπαίδευση των μελών της, ενώ γίνονται συχνά παρουσιάσεις σε διάφορους χώρους από επαγγελματίες & μη εισηγητές, όπως & webinars.
 
Σε αυτό αλλά & σε άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας μπορείς μάθεις πολλά για την Custwin.
Για ό,τι άλλο χρειαστείς, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας καθώς, πέραν της εταιρικής συνεργασίας που έχουμε με την Custwin, βοηθάμε ποικιλοτρόπως τα μέλη της.
 
 
ΔΕΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ CUSTWIN (Ιανουάριος 2018)
  
Διαβάστε περισσότερα: Μάθε για την Κοινότητα Αγορών Custwin

 

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σε αυτό το site, που είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση επιτυχημένης startup, μπορείς να βρεις εκατοντάδες ελληνικά eshops για τις αγορές σου & να λάβεις πίσω μέρος ένα ποσοστό αυτών ως cashback!

Μόνο αυτό; Όχι, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις & χρήματα προτείνοντάς το στους φίλους σου!

  

Διαβάστε περισσότερα: Σου αρέσει το online shopping; Βγάλε χρήματα με refferals!

 

Η εταιρεία μας αναζητά άτομα επικοινωνιακά, με έφεση να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και στοιχειώδεις γνώσεις Η/Υ και διαδικτύου, για προώθηση πλατφόρμας ηλεκτρονικού & φυσικού εμπορίου. Ομαδική εργασία, ελεύθερο ωράριο, μεγάλες προοπτικές. Απαραίτητη εκπαίδευση.

Απευθυνόμαστε ομοίως σε δραστήριους επαγγελματίες της διαφήμισης & των δημοσίων σχέσεων, άτομα που έχουν κάποιο site ή blog & θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν email με τίτλο "Συνεργασία: Ανάπτυξη διαφημιστικού club" & το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα ακολουθήσει προσωπική επαφή & συνέντευξη στο γραφείο μας ή τηλεφωνική επικοινωνία με τους διαμένοντες εκτός Αθήνας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Συνεργασία: Ανάπτυξη διαφημιστικού club
 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
προς κάθε ενδιαφερόμενο με επιχειρηματική παιδεία, θέληση για εργασία & πεποίθηση ότι "η ισχύς εν τη ενώσει!"
 
 
Φίλη - φίλε,
 
Όπως μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο μας ( Η εξέλιξη της διαφήμισης - Κοινότητες αγορών ), η φιλοσοφία & θέλησή μας είναι να ανταμείβουμε αυτούς που μας στηρίζουν, δηλαδή τους πελάτες & τους συνεργάτες μας. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διαφήμισης & των πωλήσεων, σου προτείνουμε με απόλυτη ειλικρίνεια & σιγουριά να μας ... εκμεταλλευτείς & να λάβεις μερίδιο από τους διαφημιστικούς τζίρους πολλών (& μεγάλων) επιχειρήσεων. Να γίνεις δηλαδή κατά κάποιο τρόπο ΥΠΟ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ !
 
Πώς γίνεται αυτό; Ποια τα βήματα;
 
 
      1. ♦ Το πρώτο & βασικό βήμα είναι να κάνεις την πρώτη σου αγορά δικής μας διεκπεραίωσης με τα ανταποδοτικά οφέλη που έχουν τα μέλη της κοινότητας "υπο-διαφημιστών". Αν δεν είσαι ήδη πελάτης μας, καθώς η εταιρεία μας είναι συνεργαζόμενη επιχείρηση της Custwin, δες με ποιες δημοφιλείς αγορές μπορείς να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ:

α) με αγορά δωροεπιταγών εδώ από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών (Κωτσόβολος), μέσω της δικής μας πύλης αγορών didwstore (σσ. 2 % πόντοι προνομίου & άριστη επιλογή για δώρο σε γάμους, εγκαίνια, εορτές, κοκ).
β) με παραγγελία δωροεπιταγών ΑΒ Βασιλόπουλος (3 % πόντοι προνομίου) με παραλαβή από την έδρα μας ή από συνεργάτη μας.
Διαβάστε περισσότερα: Γίνε μέλος Custwin

 

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με την ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, σε καλεί να γίνεις συνεργάτης μας στο μαγικό κόσμο της διαφήμισης & της προώθησης πωλήσεων & σου προσφέρει εργαλεία για να ξεκινήσεις μια παράλληλη αδέσμευτη επαγγελματική ενασχόληση ως ... υποδιαφημιστής. Η οποία ίσως είναι η απαρχή μιας -το λιγότερο- επικερδούς καταναλωτικής συμπεριφοράς ή -το μέγιστο- μιας καριέρας χωρίς οροφή σε εξέλιξη & εισοδήματα!

  

 

Αναλυτικά:

 

Διαβάστε περισσότερα: Start Kit συνεργάτη

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top