Η ΔΙΑΘΕΣΗ συμμετέχει στην άνοδο του e-commerce στην ελληνική αγορά & σου προτείνει πολλά & γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Βεβαίως η εταιρεία μας δεν κάνει απλά ... δημοσιογραφική δουλειά, αλλά σου παρέχει κίνητρα για αγορές, μέσω της πλατφόρμας μας didwstore !
[Σημείωση: το ποσοστό κινήτρων είναι επί της καθαρής αξίας αγοράς, προ φπα, εξόδων αποστολής & άλλων χρεώσεων, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό]

 Διάβασε αναλυτικά ποιά είναι τα οφέλη σου & με ποια διαδικασία εδώ:
D.I.M. = κέρδη από το ηλεκτρονικό εμπόριο

 

ΟΙ (έως 30) ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ !
{γιατί μέχρι 30; διότι πιστεύουμε ότι "ουκ εν τω πολλώ το ευ"}

Διαβάστε περισσότερα: D.I.M. : βασικά συνεργαζόμενα eshops

 

Αγόρασε τώρα εδώ:     didwstore.gr      

 

Το didw-store είναι το ηλεκτρονικό μας εργαλείο πωλήσεων & δεν είναι από τα συνηθισμένα. Στόχος μας δεν είναι η δημιουργία ενός ακόμη e-shop ή deal site ή site αγγελιών, αλλά μια ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ηλεκτρονικών αγορών που περικλείει όλα αυτά, χωρίς να χάνει το μέτρο. Σύμφωνο με τη φιλοσοφία μας, το www.didwstore.gr "παίζει" με τις τιμές & με τις καταναλωτικές επιθυμίες του χρήστη, που καλείται καθημερινά να επιπλεύσει στον ωκεανό των διαδικτυακών προσφορών & πολυφορεμένων τεχνικών marketing.

Διαβάστε περισσότερα: didw-store !

Υποκατηγορίες

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top