Η εταιρεία μας αναζητεί σε μόνιμη βάση ελεύθερη συνεργασία με προωθήτριες προϊόντων (promoters) για outdoor προωθητικές ενέργειες ή για απλή διανομή φυλλαδίων από σταθερό σημείο ή σε πολυσύχναστους χώρους κυρίως στο νομό Αττικής.

 

Αν θέλεις να είσαι στη λίστα των "diathesis promo girls", τότε στείλε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο Promotion girls  &

- φωτογραφία προσώπου & ολόσωμη

- ύψος

- τηλέφωνα επικοινωνίας

- μέρες - ώρες διαθεσιμότητας

- περιοχή κατοικίας

- ό,τιδήποτε άλλο κρίνεις χρήσιμο (πχ. κατοχή ποδηλάτου, γνώση ξένης γλώσσας, αθλητική δεξιότητα, κα)

 

  

Αντικείμενο εργασίας: διανομή υλικού – ενημέρωση καταναλωτών.

Προϋποθέσεις: κοπέλες από 18 έως 45 ετών, εμφανίσιμες, συνεπείς, επικοινωνιακές, με θετική ενέργεια & χαμόγελο!

 

 

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ PROMOTERS ΔΙΑΘΕΣΗΣ

 

Οι αμοιβές είναι ανά ώρα, ελάχιστη απασχόληση 3 ώρες.

 

Η βασική αμοιβή είναι  5 € / ώρα μικτές αποδοχές + 5 € οδοιπορικά, με επιλογή σου από:

  • Εργόσημο (-25% κρατήσεις ΙΚΑ), πληρωμή έως τις 15 του επόμενου μήνα. Δες ΕΔΩ σχετικά με το εργόσημο, το οποίο δεν εξυπηρετεί τους κατόχους κάρτας ανεργίας που θέλουν να διατηρήσουν αυτή την ιδιότητα.
  • Διατακτικές για supermarket ή δωροεπιταγές Κωτσόβολος  ή άλλης μεγάλης συνεργαζόμενης επιχείρησης, πληρωμή ακόμη & την ίδια μέρα αναλόγως διαθεσιμότητας & σίγουρα όχι αργότερα από τις 15 του επόμενου μήνα

 

Βασικό: Δεν κλείνουμε δουλειές για τις συνεργάτιδές μας με χαμηλότερη αμοιβή!

Βεβαίως ενδέχεται η αμοιβή να είναι υψηλότερη αναλόγως της κάθε περίπτωσης & άλλων παραμέτρων (πχ. νύχτες, Κυριακές, κα). Θα σε ενημερώνουμε για κάθε δουλειά που μας ζητείται, τί απαιτήσεις έχει ο πελάτης & τί αμοιβή δίνει επιπρόσθετα της βασικής. Από τις συνεργάτιδές μας απαιτούμε οπωσδήποτε συνέπεια & επαγγελματική συμπεριφορά.  Εάν δεν έχεις αυτά τα στοιχεία, απλώς σε απεντάσσουμε από τη diathesis promo team.

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top