Η εταιρεία μας αναζητά άτομα επικοινωνιακά, με έφεση να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και στοιχειώδεις γνώσεις Η/Υ και διαδικτύου, για προώθηση πλατφόρμας ηλεκτρονικού & φυσικού εμπορίου. Ομαδική εργασία, ελεύθερο ωράριο, μεγάλες προοπτικές. Απαραίτητη εκπαίδευση.

Απευθυνόμαστε ομοίως σε δραστήριους επαγγελματίες της διαφήμισης & των δημοσίων σχέσεων, άτομα που έχουν κάποιο site ή blog & θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν email με τίτλο "Συνεργασία: Ανάπτυξη διαφημιστικού club" & το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα ακολουθήσει προσωπική επαφή & συνέντευξη στο γραφείο μας ή τηλεφωνική επικοινωνία με τους διαμένοντες εκτός Αθήνας.

 

 


Εάν αξιολογηθείς θετικά, θα συνεργαστείς μαζί μας με τους εξής όρους & προϋποθέσεις:

 

- Να είσαι ή να γίνεις χρήστης στο didwstore.gr , καθώς & -κυρίως- στο Πρόγραμμα Συνεργατών του, καθώς εδώ θα καταγράφονται οι αμοιβές σου

- Να είσαι ή να γίνεις ενεργό μέλος της συνεργαζόμενης κοινότητας Custwin { Γίνε μέλος Custwin }, αγοράζοντας 150 € διατακτικές supermarket ΑΒ

 

 

 Δες εδώ για τις αποδοχές σου: Αμοιβές συνεργατών didwstore (προσεχώς)

 Δες εδώ για την ένταξη επιχείρησης στο didwstore: Diathesis Affiliate Marketing

 

 

* Εάν είσαι γυναίκα & πληροίς κάποιες προϋποθέσεις, δες & εδώ:  Didwstore promotion 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top