Η εταιρεία μας, που ως κύριο αντικείμενο έχει την προώθηση του ηλεκτρονικού e-πιχειρείν με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων & τάσεων, αναζητά ανέργους κατόχους Voucher από 18 έως 29 ετών, που επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα του Τουρισμού! Συγκεκριμένα, αναζητούμε ανέργους που θέλουν να λάβουν εργασιακή εμπειρία στο E-COMMERCE & HOSPITALITY SALES & MARKETING & ιδίως στην εμπορική χρήση των ΟΤΑ (online travel agencys).

 Η πρακτική στην εταιρεία μας θα δώσει στους ωφελούμενους πολλά εφόδια όπως:

  1. χρήση των εξειδικευμένων εργαλείων της Google για τουριστικές επιχειρήσεις. Δείτε σχετικά ΕΔΩ .
  2. αξιοποίηση σε μόνιμη βάση ως owners των affiliate, referral & loyalty marketing στον τουριστικό κλάδο & όχι μόνο, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Δείτε σχετικά ΕΔΩ .

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν email με τίτλο "Voucher Τουρισμού" & το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα ακολουθήσει προσωπική επαφή & συνέντευξη στο γραφείο μας.
Τα άτομα που θα αξιολογηθούν θετικά, θα παραπεμφθούν σε συνεργαζόμενα ΚΕΚ, με προοπτική να ασκήσουν την πρακτική τους είτε στην επιχείρησή μας είτε σε τρίτη συνεργαζόμενη επιχείρηση.

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top