Η εταιρεία μας αναζητεί σε μόνιμη βάση ελεύθερη συνεργασία με προωθήτριες προϊόντων (promoters) για outdoor προωθητικές ενέργειες ή για απλή διανομή φυλλαδίων από σταθερό σημείο ή σε πολυσύχναστους χώρους κυρίως στο νομό Αττικής.

 

Αν θέλεις να είσαι στη λίστα των "diathesis promo girls", τότε στείλε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο Promotion girls  &

- απαραίτητα φωτογραφία προσώπου & ολόσωμη

- ύψος

- τηλέφωνα επικοινωνίας

- μέρες - ώρες διαθεσιμότητας

- περιοχή κατοικίας

- ό,τιδήποτε άλλο κρίνεις χρήσιμο (πχ. κατοχή ποδηλάτου, γνώση ξένης γλώσσας, αθλητική δεξιότητα, κα)

 

Διαβάστε περισσότερα: Promotion girls

Η εταιρεία μας αναζητά άτομα επικοινωνιακά, με ελεύθερο χρόνο και στοιχειώδεις γνώσεις Η/Υ και διαδικτύου, για προώθηση πλατφόρμας ηλεκτρονικού & φυσικού εμπορίου. Ομαδική εργασία, ελεύθερο ωράριο, μεγάλες προοπτικές. Απαραίτητη εκπαίδευση.

Απευθυνόμαστε ομοίως σε δραστήριους επαγγελματίες της διαφήμισης & των δημοσίων σχέσεων, άτομα που έχουν κάποιο site ή blog & θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν email με τίτλο "κωδ. 150901" & το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα ακολουθήσει προσωπική επαφή & συνέντευξη στο γραφείο μας ή τηλεφωνική επικοινωνία με τους διαμένοντες εκτός Αθήνας.

 

Διαβάστε περισσότερα: κωδ. 150901: Ανάπτυξη διαφημιστικού club

Η εταιρεία μας, που ως κύριο αντικείμενο έχει την προώθηση του ηλεκτρονικού e-πιχειρείν με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων & τάσεων, αναζητά ανέργους κατόχους Voucher από 18 έως 29 ετών, που επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα του Τουρισμού! Συγκεκριμένα, αναζητούμε ανέργους που θέλουν να λάβουν εργασιακή εμπειρία στο E-COMMERCE & HOSPITALITY SALES & MARKETING & ιδίως στην εμπορική χρήση των ΟΤΑ (online travel agencys).

Διαβάστε περισσότερα: κωδ. 150601: Τουρισμός & e-πιχειρείν

Υποκατηγορίες

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top