Ερωτήματα προς κάθε επιχειρηματία/έμπορο:

  1. Προτιμάς διαφημιστή που απλά σε προβάλλει ή διαφημιστή που πουλάει για σένα;
  2. Θέλεις να τον πληρώνεις με βάση το αποτέλεσμα, δηλαδή τις πωλήσεις;

Έλα μαζί μας στον κόσμο της ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ !

Μέσα από διάφορα κανάλια προβολής & επικοινωνίας, είτε online είτε offline, έχουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να δείξουμε αλλά να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας, λαμβάνοντας προσυμφωνημένη προμήθεια.


Η προώθηση πωλήσεων τόσο εντός όσο & εκτός διαδικτύου είναι δύσκολη & σύνθετη υπόθεση. Ειδικά στον ωκεανό του internet, εκεί όπου η ανάδειξη όλων των μονάδων από τη μάζα τις ξανακάνει μάζα, υπάρχουν πολλές τεχνικές για να ξεχωρίσεις. Με τις πιο δημοφιλείς & αποτελεσματικές από αυτές ασχολείται η εταιρεία μας από το 2007. Μπορούμε να βοηθήσουμε τις δικές σου πωλήσεις & όχι μόνο, εφαρμόζοντας τη γνώση & την εμπειρία μας. Πληρωνόμαστε με το αποτέλεσμα!

Ο διαφημιστής γίνεται ο πωλητής σου & τα μόνα σου έξοδα είναι η προμήθεια. Αυτός είναι ένας σύγχρονος, μετρήσιμος, χωρίς ρίσκο τρόπος διαφήμισης.
Είναι αποτελεσματικός; Η απάντηση είναι ΝΑΙ & μάλιστα ποικιλοτρόπως!
Πώς τα καταφέρνουμε; Μέσα από συστήματα ανταμοιβών & κινήτρων τόσο για αέναη κατανάλωση (loyaltys) & για διάδοση σε τρίτους (referrals).
Για εμάς, οι ίδιοι οι πελάτες είναι & διαφημιστές μας!

 

  • Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη δυναμική & την εμπειρία μας στο affiliate marketing, τότε δείτε παρακάτω την πρότασή μας για αποτελεσματική διαφήμιση στη δική μας πλατφόρμα εμπορίου: Διαφημιστική πώληση στο didwstore
  • Επίσης, υπό προϋποθέσεις, σας προτείνουμε την ένταξη & προβολή της επιχείρησής σας στο δίκτυο της Custwin, μια συνεργαζόμενη διεθνή κοινότητα καταναλωτών, η οποία συνδυάζει τη διαφημιστική προβολή με το σύστημα αφοσίωσης πελατών. Το βασικό της ποιοτικό χαρακτηριστικό είναι ότι προσέχει πολύ το συσχετισμό αριθμού μελών & επιχειρήσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

 

 

 

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top