Η ιδέα του τηλεπαιχνιδιού {Διεκδικώ Δώρα ( δι..δω! )} προέρχεται από τη συμμετοχή του εμπνευστή του σε πολλά τηλεπαιχνίδια κατά την περίοδο 1995-2006, όταν η ελληνική τηλεόραση γνώρισε μεγάλες πιένες σε αυτό τον τομέα. Όλα τα τηλεπαιχνίδια είχαν ένα κοινό παρονομαστή. Ήταν:

  • Είτε Τύχης (πχ. Τροχός της τύχης, Μεγάλο Παζάρι, Deal)
  • Είτε Γνώσεων (πχ. Εκατομμυριούχος, 10 με τόνο)
  • Είτε Επιδεξιότητας (πχ. τα σημερινά με τραγουδιστές-ταλέντα)

 

Έτσι, αναζητώντας την καινοτομία, ο εμπνευστής του {δι..δω!} επινόησε & κατοχύρωσε κανόνες ενός παιχνιδιού που βασίζεται μόνο στην ΤΑΚΤΙΚΗ & την ΕΠΙΘΥΜΙΑ των παικτών, με στόχο να κερδίσουν διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρεία μας έχει αναλάβει την προώθησή του από το 2008. Το παιχνίδι αυτό μπορεί να εφαρμοστεί παντού:

 

Το {δι..δω!} λοιπόν εκ προοιμίου προορίζεται για τηλεοπτικό πρόγραμμα, οπότε έχει έτοιμο Σχέδιο Τηλεπαραγωγής. 

 

 

 

Αναζητούμε δε στρατηγικούς συμμάχους για την εκτέλεση παραγωγής.

Εάν ενδιαφέρεστε & εμπλέκεστε με το χώρο της τηλεόρασης, επικοινωνήσατε μαζί μας για ενδεχόμενη συνεργασία.

Υπάρχει συγχρόνως πλάνο για την υποστήριξη του {δι..δω!} από το ευρύ κοινό μέσω crowdfunding ή διάθεσης μεριδίων, με σκοπό να εκτελεστεί 1-2 καλές demo τηλεπαραγωγές.

 

 


σσ: Υπάρχει ακόμα ένα Σχέδιο Τηλεπαραγωγής, το  «5vs5» για το οποίο θα εμφανίσουμε λεπτομέρειες μετά την κατοχύρωση πνευματικής ιδιοκτησίας του σχεδίου από τον εμπνευστή του

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top