Η ΔΙΑΘΕΣΗ, ενασχολούμενη από το 2007 με σύγχρονα εργαλεία marketing & συναλλαγών, σας προτείνει να αποκτήσετε οπωσδήποτε το πρώτο κρυπτονόμισμα, το περίφημο BITCOIN ( δείτε την τρέχουσα ισοτιμία του σε € ), μπαίνοντας έτσι σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο διεθνώς με τεράστιες προοπτικές κερδών στο άμεσο μέλλον!
 
 
Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.
* Σε όλες τις συναλλαγές των διεθνών διαδικτυακών πορτοφολιών/ανταλλακτηρίων υπάρχουν αφενός κάποιες μικρές προμήθειες υπέρ των, ενώ συνήθως υπάρχουν περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων μέχρις ότου στείλετε στοιχεία ταυτοποίησής σας (KYC & AML διεθνείς πολιτικές)
 
ΑΡΧΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ!
Δημιουργήστε ένα πορτοφόλι Bitcoin σε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα. Προτείνουμε το πιο γνωστό (& μεγαλύτερο σε τζίρο παγκοσμίως τα έτη 2017 & 2018) ηλεκτρονικό πορτοφόλι - ανταλλακτήριο,
το COINBASE ,
όπου
 μπορείτε να καταθέσετε € με την κάρτα σας visa/mastercard ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (SEPA) στην Εσθονία. Ακολούθως, μπορείτε -με μικρή χρέωση- να μετατρέψετε τα € σας σε Bitcoins ή & σε άλλα γνωστά κρυπτονομίσματα (πχ. ETH, BCH, LTC), που συνεχώς αυξάνονται.
Αντιστρόφως, μπορείτε να μετατρέψετε ξανά τα Bitcoins σε € & να τα ζητήσετε (withdraw) στον ελληνικό τραπεζικό σας Λογαριασμό.
 
 
 
ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ BITCOINS
Αγοράστε Bitcoins εναλλακτικά σε κάποιο αξιόπιστο διεθνές ανταλλακτήριο, όπως τα παρακάτω (πλην του Coinbase που αναφέρθηκε παραπάνω)
 
 1.
 
 

2. CoinMama: Buy Bitcoins with Credit Card

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ BITCOINS
Αν έχετε αρκετά Bitcoins, καλό είναι να τα μοιράσετε για λόγους ασφαλείας σε διάφορα πορτοφόλια, όπως αυτό το πολύ αξιόπιστο διαδικτυακό ή να τα μεταφέρετε σε κάποιο paper wallet χωρίς σύνδεση με το διαδίκτυο (δείτε πώς φτιάχνουμε ένα paper wallet!)

 

 

Τί είναι όμως αυτό το BITCOIN & γιατί έχει τόση επιτυχία & αξία; (σσ: πάνω από 15000 € το Δεκέμβριο 2017)

Με λίγα & απλά λόγια, το Bitcoin απάντησε στη ζήτηση για χρήση άυλου χρήματος με τα πλεονεκτήματα του χαρτονομίσματος (κυρίως η ανωνυμία του κατόχου, δυνατότητα αποθήκευσης σε πολλά "πορτοφόλια") χωρίς να έχει τα μειονεκτήματα αυτού (πχ. δε μπορείς να στείλεις χαρτονόμισμα στην άκρη του κόσμου, δε μπορείς να το τεμαχίσεις, οι κυβερνήσεις ελέγχουν την αξία του με εργαλείο τον πληθωρισμό, κα)

 
 Υπάρχει τεράστιος όγκος αρθρογραφίας & αναφορών σχετικά με το Bitcoin, τα Κρυπτο-νομίσματα & την τεχνολογία στην οποία βασίζονται, το Blockchain (αλυσίδα των blocks συναλλαγών, χωρίς κεντρική διαχείριση) & το Mining (η διαδικασία παραγωγής των cryptocurrencys). Ας βοηθήσουμε λίγο με παράθεση επιλεγμένης αρθρογραφίας:
 
  1. Οδηγός για αρχάριους --> https://www.pcsteps.gr/13892-bitcoin-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82/
  2. Συχνές ερωτήσεις --> https://bitcoin.org/el/faq
  3. Εταιρείες στην Ελλάδα που αποδέχονται πληρωμές με Bitcoins --> https://weacceptbitcoin.gr/#merchant-table
  4. Αρκετά χρόνια πριν η συζήτηση περί BTC --> http://www.tovima.gr/science/article/?aid=475008
  5. Επανάσταση στις συναλλαγές! --> http://www.eisodima.gr/2016/06/bitcoin.html 
  6. Η άνοδος των κρυπτονομισμάτων --> http://www.europeanbusiness.gr/page.asp?pid=1192
  7. Bitcoin mining --> https://www.youtube.com/watch?v=Ny31Lx8BYZg
  8. Το Blockchain εμπνέει εμπιστοσύνη , ενώ το τραπεζικό σύστημα όχι πάντα ..
  9. Μια πολύ καλή ανάλυση από μηχανικό Η/Υ το 2017 --> http://mikemingos.gr/11558-bitcoin-sixnes-erotiseis/
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ "ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ"
 
 
Στον τομέα αυτό οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, οπότε εμείς, σύμφωνοι με το ρητό: Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ, συνεργαζόμαστε με την ομάδα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, η οποία δύναται να σας καθοδηγήσει, ακόμα & να αναλάβει για λογαριασμό σας την -για κάποιους- χρονοβόρα & δύσκολη διαδικασία των διεθνών online συναλλαγών & πιστοποιήσεων.
 
 
 
 
 
 
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top