Μια νέα εποχή έρχεται στο χώρο της χρηματοοικονομικής πίστης στην Ελλάδα με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Καλώς ή κακώς, με απλό & γρήγορο τρόπο, χωρίς αψιμαχίες εντός Ειρηνοδικείων, ακίνητα (κυρίως) & κινητά περιουσιακά στοιχεία θα αλλάζουν ιδιοκτήτη με λίγα κλικ! Έως τώρα, με διάφορες διατάξεις ή σιωπηρές συμφωνίες κυρίων, δεν είχαμε μεγάλο αριθμό πλειστηριασμών με το φυσικό τρόπο κάθε Τετάρτη, ένεκα του ευρύτερου κοινωνικού αναβρασμού περί του θέματος. Βεβαίως, το γεγονός ότι στις 29-11-2017 έχει οριστεί η πρεμιέρα των e-πλειστηριασμών, δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν οι απαιτούμενες προθεσμίες, διαδικασίες & ένδικα μέσα για την αποφυγή αυτού.
 
 
 
 
Το θέμα απασχολεί τον Τύπο & τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου από την άνοιξη του 2017. Υπήρχε πληθώρα σχετικών δημοσιευμάτων:
  1. Μάιος 2017 : περιγραφή διαδικασίας
  2. Ιούλιος 2017 : ηλ.συ.πλεισ , ισπανικό μοντέλο
  3. Σεπτέμβριος 2017 : όπλα & άμυνες , 13 ερωτήματα
  4. Οκτώβριος 2017 : με εμπορικές τιμές
  5. Νοέμβριος 2017 : οδηγίες , σύστημα e-auction , ξαφνικά...πανικός!
Επίσης, αλιεύσαμε χρήσιμες πληροφορίες για όσους προστατεύονται από τον πλειστηριασμό, για τις δυνατότητες αποτροπής του & για την εθελοντική παράδοση ακινήτου, που συμφέρει όσους έχουν χρέη πολλαπλάσια της εμπορικής του αξίας.
 
Είναι εξάλλου από το Μάιο 2017 σε λειτουργία η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ , όπου ο καθένας μπορεί να βρει σχετικές πληροφορίες, δημόσια αναρτημένες. 
 
  Advertisement
 
Πώς θα γίνει η διαδικασία του πλειστηριασμού; Θα είναι έγκυρη ή θα υπάρχει ένα bot-"λαγός" να τρέχει την τιμή; Θα το μάθουμε αύριο Τετάρτη 29-11-2017, οπότε θα εφαρμοστεί πιλοτικά ο e-πλειστηριασμός σε 10 περιπτώσεις. Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται;
 
Όχι, καθώς ήδη υπάρχει όμοια διαδικασία που χρησιμοποιούν Φορείς του δημοσίου, καθώς προφανώς δεν επιτρέπεται σε μεσίτες ή ιδιώτες αυτή η μέθοδος πώλησης.
 
Ακόμη, παραθέτουμε 2 ελληνικές πλατφόρμες ηλεκτρονικών δημοπρασιών για διάφορα είδη, με τη λογική των οποίων διεξάγονται γενικώς οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί:
Ελπίζουμε οι πληροφορίες αυτές να φανούν χρήσιμες τόσο σε όσους πλήττονται από την εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, όσο & σε αυτούς που θέλουν να εκμεταλλευτούν την τάση προς αυτοματοποίηση & αυτού του τομέα!
 
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Η εταιρεία μας, με εμπειρία ετών & με ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών & νομικών, προσφέρει σε ιδιώτες δανειολήπτες που αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους από υπεύθυνη ενημέρωση μέχρι & ανάληψη διαδικασιών εξωδικαστικού συμβιβασμού ή/& καθοδήγηση για ένταξη στο Νόμο 3869/2010 (Ν. Κατσέλη), σε περίπτωση που κριθεί συμφέρον.
 
   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Travelstaytion

Η διαδικτυακή πλατφόρμα που ήρθε για να δώσει την ιδανική λύση  σε ιδιοκτήτες που αναζητούν την πιο σύγχρονη και έξυπνη πρόταση για την αξιοποίηση του ακινήτου τους
Σας ανήκει κάποιο ακίνητο που παραμένει άδειο και αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο για την αποδοτική εκμετάλλευσή του; Φημίζεστε για την περιποίηση των καλεσμένων σας και θέλατε πάντοτε να ασχοληθείτε ενεργά με την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας αλλά δεν ξέρατε πώς;

Το Travelstaytion είναι εδώ για να σας δώσει την απάντηση. Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το 2012 έχει προσφέρει ήδη κατάλυμα σε έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών, και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του δημιουργώντας επιπλέον εισόδημα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες!

Είσαστε ιδιοκτήτης ακινήτου;
Το φαινόμενο ενός ανοίκιαστου διαμερίσματος ή μιας αναξιοποίητης κατοικίας με τα έξοδα να συσσωρεύονται μήνα με το μήνα και να σας επιβαρύνουν είναι συνηθισμένο την εποχή της κρίσης στην χώρα μας. Δεν χρειάζεται όμως πια να σας αγχώνει, όπως και δεν υπάρχει κανένας λόγος να δαπανήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας ασχολούμενοι με αγγελίες, μεσιτικά γραφεία, ενοίκια που δεν καταβάλλονται στην ώρα τους.
Ζούμε σε μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, όπου η ακίνητη περιουσία σας μπορεί να μετατραπεί στο άψε σβήσε σε ένα μικρό, πανέμορφο κατάλυμα, ικανοποιώντας τις ανάγκες αξιόπιστων και πιστοποιημένων ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα το Travelstaytion θα φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα!

Εισαστε επαγγελματίας διαχειριστής ακινήτων;
Επιλέξατε και συγκεντρώσατε με ιδιαίτερο κόπο τα όμορφα ακίνητα που εκπροσωπείτε και διαχειρίζεστε, γιατί να επιβαρυνθείτε με τεράστια διαφημιστικά κόστη για την προώθησή τους, όταν υπάρχει μια ειδική online πλατφόρμα και εξειδικευμένο προσωπικό αφιερωμένο 100% σε αυτόν τον σκοπό που αναλαμβάνει να κάνει τα πάντα για εσάς;
 
Μέσα στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του Travelstaytion:
Τα ακίνητά σας προωθούνται σε ένα τεράστιο παγκόσμιο κοινό, χωρίς εσείς να χρειαστεί στιγμή να ανησυχήσετε για τα διαφημιστικά κόστη. Οι κρατήσεις των καταλυμάτων γίνονται μέσω της πλατφόρμας μας με μηδενικό για εσάς κόστος, ενώ η καταχώρηση των ακινήτων και η δημιουργία του προσωπικού σας λογαριασμού γινεται επίσης δωρεάν από την 24ωρη ομάδα υποστήριξης του Travelstaytion.

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν εκεί. Με την δημιουργία του λογαριασμού σας αυτός είναι άμεσα διαθέσιμος για χρήση, ώστε να μην χάνετε επισκεψιμότητα και κρατήσεις με χρονοβόρες διαδικασίες. Μπορείτε ακόμη να συγχρονίσετε με πολλούς και έξυπνους τρόπους την διαθεσιμότητα με τις τιμές, έτσι ώστε αυτές να ανανεώνονται αυτόματα εξοικονομώντας σας ακόμη περισσότερο χρόνο, και όλα αυτά χωρίς να ανησυχείτε στιγμή για τους επισκέπτες σας, μια που είναι αξιόπιστοι και πιστοποιημένοι από την εξελιγμένη πλατφόρμα του Travelstaytion!  

Με ενδιαφέρει! Πώς μπορώ να καταχωρήσω το ακίνητό μου;
Εύκολα και άμεσα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα!

  • Κάντε εγγραφή και ανεβάστε στον λογαριασμό σας όσα ακίνητα επιθυμείτε δωρεάν.
  • Καθορίστε την περιγραφή, τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους όπως εσείς επιθυμείτε.
  • Δεχτήκατε κάποιο αίτημα; Χωρίς το Travelstaytion να σας ζητήσει καμία προμήθεια, εσείς αποφασίζετε αν θα το δεχτείτε ή όχι!

Το μόνο που μένει να ευχηθούμε είναι... Καλές δουλειές!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top