Μια νέα εποχή έρχεται στο χώρο της χρηματοοικονομικής πίστης στην Ελλάδα με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Καλώς ή κακώς, με απλό & γρήγορο τρόπο, χωρίς αψιμαχίες εντός Ειρηνοδικείων, ακίνητα (κυρίως) & κινητά περιουσιακά στοιχεία θα αλλάζουν ιδιοκτήτη με λίγα κλικ! Έως τώρα, με διάφορες διατάξεις ή σιωπηρές συμφωνίες κυρίων, δεν είχαμε μεγάλο αριθμό πλειστηριασμών με το φυσικό τρόπο κάθε Τετάρτη, ένεκα του ευρύτερου κοινωνικού αναβρασμού περί του θέματος. Βεβαίως, το γεγονός ότι στις 29-11-2017 έχει οριστεί η πρεμιέρα των e-πλειστηριασμών, δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν οι απαιτούμενες προθεσμίες, διαδικασίες & ένδικα μέσα για την αποφυγή αυτού.
 
 
 
 
Το θέμα απασχολεί τον Τύπο & τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου από την άνοιξη του 2017. Υπήρχε πληθώρα σχετικών δημοσιευμάτων:
Διαβάστε περισσότερα: Στη ζωή μας οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
Η εταιρεία μας προσυπογράφει το παρακάτω απόσπασμα από κείμενο ενός πολύ δυναμικού επιχειρηματία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, το οποίο αναφέρεται στα χαρίσματα που οφείλει να έχει ο καθένας που είναι ή θέλει να εισέλθει στην αγορά εργασίας εν έτει 2017. 
 
Συμπληρώνουμε κι εμείς προτείνοντάς σου τα εξής:
  • να αποκτάς χρήσιμες δεξιότητες διά βίου, τέτοιες που να σας ξεχωρίζουν από το σωρό
  • να σκέφτεσαι καταρχήν σαν επιχειρηματίας, ανεξαρτήτως τί δουλειά κάνεις τώρα
  • να είσαι έτοιμος για αλλαγές εργασίας ή τρόπου αυτής, καθώς "τα πάντα ρει"
  • να μάθεις να πουλάς! Πώς; Ξεκίνα από τον εαυτό σου, μάθε να τον παρουσιάζεις - προβάλεις σωστά!
 
 
 
 
Παρατίθεται απόσπασμα από άρθρο του κου Μιχάλη Μίγγου
*  Ο Μιχάλης Μίγγος μεταξύ άλλων, διατηρεί προσωπικό blog για την επιχειρηματικότητα Online και την καινοτομία.
Θα το βρείτε εδώ: http://www.mikemingos.gr
 
Διαβάστε περισσότερα: Σύγχρονες τάσεις στην αγορά εργασίας
 
Η ΔΙΑΘΕΣΗ, ενασχολούμενη από το 2007 με σύγχρονα εργαλεία marketing & συναλλαγών, σας προτείνει να αποκτήσετε οπωσδήποτε το πρώτο κρυπτονόμισμα, το περίφημο BITCOIN ( δείτε την τρέχουσα ισοτιμία του σε € ), μπαίνοντας έτσι σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο διεθνώς με τεράστιες προοπτικές κερδών στο άμεσο μέλλον!
 
 
Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.
Διαβάστε περισσότερα: Bitcoin - η επανάσταση του 21ου αιώνα
Η εταιρεία μας ΔΙΑΘΕΣΗ-διαφημιστική ασχολείται από το 2007 με web υπηρεσίες & κυρίως με το internet marketing, έχοντας αξιοποιήσει πολλά σύγχρονα εργαλεία για την προβολή & την προώθηση προϊόντων & υπηρεσιών στο διαδίκτυο, όπως: 
  • Google Adwords
  • Mail marketing (newsletters)
  • Sms marketing (bulk sms)
  • Social media marketing
  • Image & Flash Banners creating
 
 
Διαβάστε περισσότερα: Η εξέλιξη της διαφήμισης - Κοινότητες αγορών

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ online

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ & ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ

  

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιχνίδι! Είναι ίσως το μόνο ελληνικής επινόησης. Το Φεβρουάριο 2009 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο (www.didw.gr) χάρη σε ένα πρωτοπόρο λογισμικό που τα εκτελεί όλα.

δι..δω!

 

σσ: Από το 2011 το καινοτόμο τηλεπαιχνίδι στο didw.gr είναι εκτός λειτουργίας. Θα επανέλθει ανανεωμένο & με στρατηγικούς εταίρους, ωστόσο ας μάθουμε και τώρα κάποια πράγματα για αυτό..

Διαβάστε περισσότερα: Το online καινοτόμο τηλεπαιχνίδι "διεκδικώ δώρα"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

     

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top