Η εταιρεία μας παρέχει σε επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό με σχέση εξαρτημένης εργασίας διατακτικές σίτισης από γνωστές μεγάλες αλυσίδες Supermarket με πανελλαδική κάλυψη.

 

Τί είναι οι διατακτικές σίτισης & σε τί χρησιμεύουν; 

 

Διαβάστε περισσότερα: Παροχή διατακτικών σίτισης

 

 

 

Η επιχειρηματικότητα είναι ο υγιής & βιώσιμος τρόπος προόδου της ελληνικής οικονομίας. Τα προγράμματα του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Αναφοράς συντελούν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει 

την υποβολή φακέλου & τη διοίκηση έργου

για την υπαγωγή μικρής ή μεσαίας επιχείρησης σε κάποιο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων ήσσονος σημασίας - de minimis (προϋπολογισμοί μέχρι 200.000 €) του ΕΣΠΑ.

Αν ενδιαφέρεστε να επιχειρήσετε & να λάβετε επιδότηση, τότε συμπληρώστε την
ακόλουθη Φόρμα :

Διαβάστε περισσότερα: Επιδοτήσεις επιχειρήσεων ΕΣΠΑ

 

 

Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία με το ηλεκτρονικό περιβάλλον συναλλαγών & τη χρήση των σχετικών εργαλείων σε ελληνικά αλλά & ξένα  χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, παρέχει στους πελάτες της την Υπηρεσία υποδοχής πληρωμών για τρίτο μέρος & εκτέλεση ηλεκτρονικών πληρωμών - μεταφορών. Έτσι βοηθάμε τις ΜΜΕ, που αποτελούν την πραγματική οικονομία της Ελλάδος, αφενός με τεχνογνωσία & αφετέρου με προσπέλαση του σκοπέλου των πιθανών κατασχέσεων & δεσμεύσεων τραπεζικών λογαριασμών.

Αναλυτικά για τους Όρους της υπηρεσίας αυτής & τις χρεώσεις διαβάστε παρακάτω. 

 

Διαβάστε περισσότερα: Πύλη ηλεκτρονικών συναλλαγών

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κατοχύρωση Domain

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διαφήμιση
Διαδίκτυο
Συμβουλευτική

 

Τηλ : 2103005244
(αφήστε μήνυμα)

Φαξ : 2103001704

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διάθεση Newsletter

captcha 
Scroll to top